Beyonce Knowles

• Креатор на темата Креатор на темата Emma
  • Време на започнување Време на започнување

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Ok, kratko i jasno, site sme cule za tipkava, a jas licno ja smetam za edna od potalentiranite...Ovde mozete da stavate nejzini sliki, biografija, tekstovi od pesni...Bilo sto! :) I samo uste edna rabota... Duri i da ne ja podnesuvate, najljubezno bi ve zamolila bez nevkusni komentari. Fala.:wink:

bb3.jpg
0803_beyonce_b.jpg

beyonce-knowles-027-img.jpg
099_free.jpg
beyonce15.jpg
knowles-beyonce-album-back-4900844.jpg

beyonce_004.jpg
beyonce-knowles-015-img.jpg

beyonce-picture-2.jpg
beyonce-picture-5.jpg

beyonce-giant-mag-face.jpg

beyonce-knowles-002.jpg
beyonce-knowles-003.jpg

mnogu mi e "nevskusna" :)

Acid напиша:
Јесда Photoshop замешал прсти, ама на сликава е... :vozbud::vozbud::vozbud:
Ne znam dali si ja videl slikava pred da e re-re-re-re-re-retushirana??? Gabor najgolem e!
P.S Ete, samo sto se popravi :)

Не ми е нешто посебно оваа. Во последно време многу ме нервира не можам да ја поднесам. Може има убав глас ама..

StevoMC напиша:
ubiec na zivotnii!!!!!!!
:pos::pos::pos: шо сакаше да каеш со постов.....дека не е вегетаианка :pos::pos:

Неам нишо против девојчето......супер си е

The`bItCh напиша:
Не ми е нешто посебно оваа. Во последно време многу ме нервира не можам да ја поднесам. Може има убав глас ама..
Може има убав глас ама има голем г*з.За пеење ја бива, во фаца е убавка супер али тело ... боље кажано задница :shok:

beyonceknowles011ra5.jpg

beyonce20knowles03bc4di8.jpg

cmilian.jpg

beyonce-knowles-055.jpg

beyonce-knowles-001.jpg

beyonce_knowles_114268a.jpg

Слатка фаца - тело крш. Т.е Фаца гром - тело лом.
Грубо тело,не ми се допаѓа телото,а на фаца е слатка онака. Не и ја сакам музиката и не ми се допаѓа како се облекува.Толку од мене. :)

Ете ја: :pos: :pos:

хммм..незнам зашо сите сте запнале дека е груба,невкусна, со лошо тело...девојкава има ептен добар вкус на облекувањ,секоја чест за мајка и..исто така,мене искрено ми се допаѓаат нејзините облини како и деколтето..има мускулести нозе кои не се манекенски(т.е. исушени страчки од по 2 метра), туку се сосема во ред..во лицето исто така ми е ептен слатка..

beyoncecw4.jpg

beyonceknowles9nv9.jpg

beyonceknowlesfreewallpapers2zl3.jpg

Ма и тело и фаца има,знае да си пее и арни песни си направи.

DuFFy напиша:
:pos::pos::pos: шо сакаше да каеш со постов.....дека не е вегетаианка :pos::pos:

Неам нишо против девојчето......супер си е
Nosi krzno toa kaj nikoj ne go pocituvam!!!

малава ми е боље.
rihanna.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom