Бесплатни SMS пораки! - Addon за Mozilla Firefox

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
i ushte raboti , ej top e oVA: P , samo da beshe bez nivnite reklamacii i ova :D:vozbud:

Raboti vaka

From:Imeto-Tvoe
TO: [389] [70] [123456]
Mesto 70 toa zna4i 070 , ako ste na 071 ili dr , stavete 71 i taka nataka.. interesno!!! :vozbud:

Нема што да те заебава.

Во првото поле 389 потоа во второто 70, 71, 72, 75, 76, 77.. зависи на кој оператор е, и крајното поле го пишуваш бројот. Полесно од ова нема :smir:

Raboti vaka

From:Imeto-Tvoe
TO: [389] [70] [123456]
Mesto 70 toa zna4i 070 , ako ste na 071 ili dr , stavete 71 i taka nataka.. interesno!!! :vozbud:

Fala.:smir:

Ова кј мене не сака да шушне , а не па порака да прате :nesvest:

EJ A KAKO DA IZBRISAM OVA IKONCETO STO E NA LENTATA GORE mislam kako da go izbrisam telefonceto ne mi treba veke programata

кај мене вика message successful send ама не стига...пробав кај мене да си пратам

Луге има некоја финта за праќање на бесплатни sms од e-mail. Проверете на Youtube ке видете. Е само треба да се најде некој server e-mail на операторот. Ако успеете одговорет ми.
Јас не успеав, по се изгледа не бива само на VIP така да се праќа.

ова излеа престана да работит. кој знае од кога престанало да праќат пораки. викат дека е успешно пратена, а ја немат на мобилниот :(

ова излеа престана да работит. кој знае од кога престанало да праќат пораки. викат дека е успешно пратена, а ја немат на мобилниот :(

ова прекина да работи од дааааааааааамна... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom