Бесплатен Интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Јас имам еден сериозен предлог до сите вас. Сите оние кои се навистина заинтересирани, да ми се обратат со п.п. или на меил, имам идеја да формирам Н.В.О. која ке се бори за либерализација и поголема достапност на современите видови електронска комуникација во МК. Не се зезам, сериозен сум максимално, затоа и ве молам, пред да ми се обратите, размислете дали навистина сте подготвени да партиципирате во основањето и натамошната работа.

абе од идеја до реализација има голема разлика, исто како што има разлика од желба и реалност
да бидеме реални

Mandrak напиша:
Јас имам еден сериозен предлог до сите вас. Сите оние кои се навистина заинтересирани, да ми се обратат со п.п. или на меил, имам идеја да формирам Н.В.О. која ке се бори за либерализација и поголема достапност на современите видови електронска комуникација во МК. Не се зезам, сериозен сум максимално, затоа и ве молам, пред да ми се обратите, размислете дали навистина сте подготвени да партиципирате во основањето и натамошната работа.

http://revolucija.10.forumer.com/viewforum.php?f=10

Сигурно си веќе запознаен?!
Интернет Македонија се формираше на 30.11.2005
ако си одел на revolucija.blogspot.com знаеш и за што се работи
конкретно, ако си заинтересиран подетално имаш маил, месинџер и остало
Поздрав :)

neo-geo напиша:
http://revolucija.10.forumer.com/viewforum.php?f=10

Сигурно си веќе запознаен?!
Интернет Македонија се формираше на 30.11.2005
ако си одел на revolucija.blogspot.com знаеш и за што се работи
конкретно, ако си заинтересиран подетално имаш маил, месинџер и остало
Поздрав :)

Ок, но тоа не е она за кое јас говорам. Јас спомнав електронска комуникација.-Ова што го посочуваш е НВО која исклучиво ја интересира интернет.

Интернет Македонија работи на веќе таков проект на кој Студентите, невработените и средношколците ќе имаа можност да користат бесплатен интернет преку:
-Бесплатени интернет часови(за dail up пристап)
-Бесплатени hot spot точки за пристап-компјутери за користење на интернет и бесплатни cable и wireless конекција за преносни компјутери(Основни, Средни училишта, факултети и библиотеки)
-Бесплатен Wireless интернет во Скопје
-Бенефицирани цени кај провајдерите за пристап на кабелски интернет и ADSL
......

Поддршка за идејата на Интернет Македонија, останува само да се реализира. :wink:

Macedalien напиша:
Jas imam

* neogranicen internet 8 Mo download i 1.5 Mo upload,
* kablovska i numericka televizija - 74 TV stanici digitalen kvalitet,
* neogranichena fiksna telefonija za Francija (besplatna)
* domen od 100 Mo za WebStore...

Seto toa za 15 ? mesecno preku Free Telecom :wink: .Porano imav Wanadoo ama golemo sranje e da si na drzhaven provajder a sega sum super O.K. a plus imam televizija so dobar kvalitet i mozham da okapam na telefon bez da platam eden cent...

Blaze si ti :je:

Бесплатен Интернет????????.................само сањајте....во македонија никад нема да има бесплатен......мозда некоас 2100 или 2050.......дај бозе

Бесплатен интернет. Па нормално кај мене на факултет. Земи си лаптоп со wireless мрежа и конектирај се на интернет... wireless интернет има. :)

Земи колата и паркирај се на паркингот пред факултетот и терај на интернет. :)

vodkamixx напиша:
Бесплатен интернет. Па нормално кај мене на факултет. Земи си лаптоп со wireless мрежа и конектирај се на интернет... wireless интернет има. :)

jaka stvar.....:) zakonnnnnnnnnnnnnnnn

Ако мислите дека ова е реклама слободно избришете го постов
http://deltakom.com.mk/
Значи сателитски,еднонасочен интернет со доста примамливи цени.
Ја стварно не се разбирам многу па затоа може да се погленде па и да се прокоментира
http://www.sensolink.com.mk/ и ова не го разбирам,го има или го нема ова кај нас?

vodkamixx напиша:

Или кај мене пред школо...:icon_lol:

Reakcija

cyberlady напиша:
I jas sum za besplaten INTERNET. Duri i malecki firmi kako MACEDONIA ONLINE mozat da ponudat eftin i besplaten INTERNET. Se sto treba e da izberat besplaten telefonski broj namesto ovoj fiksniot koj vo momentot e vo upotreba. Za ponatamu, mi preostanuva samo da go zapoznaam gazdata i da go ubedam da me pusti bespari online...

ON NET ja prifatil idejata? Tatko mi ne mi gi prifaka ideite. Polaskana sum.

:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom