Бесплатен Интернет

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Мајка ми плаќа

Дефинитивно. Почнувајќи од денес сурфам на Start ADSL. Северните соседи велат „Боље ишта него ништа“.
:)

cyberlady напиша:
Дефинитивно. Почнувајќи од денес сурфам на Start ADSL. Северните соседи велат „Боље ишта него ништа“.
:)

Па не знам дали е боље 512 мега за 1000 ден.Толку ли нема кабелски кај тебе?или за тие пари стај си wireless,барем имаш 2 гига.

Епа нека стави WADSL. За 1300 ке има 8ГБ и плус побрз

штета што нема да имам добар интернет барем уште 4-5 години, а камоли бесплатен...

нека има бесплатен интернет ама лимитот нека му биде неограничен!!! (или пак 100 GB месечно).

Не бе груески рече аку победет ке имат цела година бесплатен интернет. Сега да ги видиме шо ќе напрает

DaSiDe напиша:
Не бе груески рече аку победет ке имат цела година бесплатен интернет. Сега да ги видиме шо ќе напрает
Кај го рекол тоа? Не ги врти зборовите.

DaSiDe напиша:

Toa go veti kako plan za 2008 godina ........i dalje:motor:

Знам нешо такво беше дека цела година ќе имало демек бесплатен интернет. А кога и како не знам

народот ветува бесплатен интернет, а на една четвртина од луѓето им е исклучен телефонот

SANCTIMONIOUS напиша:
народот ветува бесплатен интернет, а на една четвртина од луѓето им е исклучен телефонот

Nemora da znaci deka besplatniot internet ke bide samo preku Dial-up ....moze da bide i bezicen

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom