Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mene mi se grdi i bi sakala site da mi isceznat -.-
jas imav na vratot i strasno me nervirase najdov eden product od internet ( ne znam kako se vikase go imam doma ) ja namackav i za 20 dena mi padna i sea samo malku se poznava - ne znam kolku e bezbedno do sea ne sum bil na doctor za toa ama e efikasno - a imas i so operacijaИ јас сакам да отстранам бемка од лице. Малку е поголема и ми е страв. Ако има некој искуство нека пише. Сепак сега се повеќе се отстрануваат бемки од порано. Една познаничка отстрани бемка од грбот (со метод на горење - мислам во државна болница). Ама грб ми е друго, лице е сосема друга работа.
Alal da ti e sto si napravil, POD ITNO treba da otides na lekar!!!jas imav na vratot i strasno me nervirase najdov eden product od internet ( ne znam kako se vikase go imam doma ) ja namackav i za 20 dena mi padna i sea samo malku se poznava - ne znam kolku e bezbedno do sea ne sum bil na doctor za toa ama e efikasno - a imas i so operacija