Бемки

• Креатор на темата Креатор на темата iNtErIsTa No1
  • Време на започнување Време на започнување
Иам ама ситни,и не ми се никаков проблем..ајт..

(ова не е толку смешно)

и после ова (ова мора да го изгледате цело)

:pos2::pos2::pos:

Јас немам многу бемки ама би сакала да имам една на носот.

Ако некој знае некој специјалист или надрилекар за отстранување на бемки нека пише , бидејки јас сакам да отстранам една со имам на лице..поз

Па ко и сите иам бемки али тука една над устата десно имам по големка ама топ ми стои

И јас сакам да отстранам бемка од лице. Малку е поголема и ми е страв. Ако има некој искуство нека пише. Сепак сега се повеќе се отстрануваат бемки од порано. Една познаничка отстрани бемка од грбот (со метод на горење - мислам во државна болница). Ама грб ми е друго, лице е сосема друга работа.

Ја имам една на вратот и ептен е секси :icon_lol: исто и на самата долна усна имам ама не се ни забележува како да сум измацан од чоколадо,и нон стоп некој ќе ми рече измацан си избриши се :sneaky:

И јас сакам да отстранам бемка од лице. Малку е поголема и ми е страв. Ако има некој искуство нека пише. Сепак сега се повеќе се отстрануваат бемки од порано. Една познаничка отстрани бемка од грбот (со метод на горење - мислам во државна болница). Ама грб ми е друго, лице е сосема друга работа.
jas imav na vratot i strasno me nervirase najdov eden product od internet ( ne znam kako se vikase go imam doma ) ja namackav i za 20 dena mi padna i sea samo malku se poznava - ne znam kolku e bezbedno do sea ne sum bil na doctor za toa ama e efikasno - a imas i so operacija

jas imav na vratot i strasno me nervirase najdov eden product od internet ( ne znam kako se vikase go imam doma ) ja namackav i za 20 dena mi padna i sea samo malku se poznava - ne znam kolku e bezbedno do sea ne sum bil na doctor za toa ama e efikasno - a imas i so operacija
Alal da ti e sto si napravil, POD ITNO treba da otides na lekar!!!

Леле , никако неможам да сватам како може да се умре од корнење бемки ? Што е она опасното што се случува потоа ? Ќе ја искорнам и ќе има дупка, потоа на лекар ќе ми го зашијат и дезинфицираат местото.
--- надополнето: 10 август 2012 во 23:57 ---
Па секој ден има луѓе на кои им се апмутираат раце, нозе од разни незгоди и пак преживуваат. А којзнае на тие ампутирани раце колку бемки имало.
Исто и за рак на бемка неможам никако да сватам , според мене тоа е нешто најлесно за отстранување , само исечи-дезинфицирај и зашиј го местото.Толку.

Да го ебам,ме натеравте да се глеам по цело тело ко ненормален :D
Имам многу,али кај мене скоро сите се како црни точки,не се опипливи како кај некој,големи,Такви имам две,на вратото,и на десното рамо,ама се многооооооу мали,и ептн е тешки да ги пипнеш,ама се пипаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom