Be cool, f*ck the school

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
girlll напиша:
Ne se menja bojata na ocite na stari godini :) :cuci:
Хмммм...дали ти текнало дека на работа не можеш да се вадиш на лепе очи и мораш да покажеш способност?

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
Хахаха смеење : ))))
Кул се зашто да не, незнам зошто најубавите години од животот да ми пројдат без смеа и само со озбилност и обврски, зошто едноставно да не уживаш и да наоѓаш начини да правиш моменти кои никогаш нема да ги заборавиш во животот, не мислам дека не треба да учиш, и дека утре мама и тато ке те ранат уште, туку поентата ми е дека средно школо е најубав период од детството, мисли поинаку кога одиш на факултет ..

p.s. "no offence to other ppl !" :vozbud:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.854
Поени од реакции
50.250
Во право си и јас во средно си се заебавав се правев паметен,сите ми беа кецови мислеа професорите дека ке останам вол неписмен(па и јас мислев) сега не факултет сум тотално друг учам редовно немам проблеми дисциплина на ниво и доборо ми е.Сакам да кажам дека нема врска каков си бил во средно- таков ке останеш ,и многу ми е мило што средното си го истерав со заебанција

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Не знам колку им било мило на професорите.

Да гледаш глупи, бубуљичави, нафурани суштества 9 месеца во годината. Саде радост се!

F

filmadzijka

Гостин
itar pejo напиша:
Во право си и јас во средно си се заебавав се правев паметен,сите ми беа кецови мислеа професорите дека ке останам вол неписмен(па и јас мислев)
Филмаџијка: A-ха, е памти го ова :duel:
ИП: ...сега не факултет сум тотално друг учам редовно немам проблеми дисциплина на ниво и доборо ми е.

Филмаџијка: Фино. А си помислил колку штета си направил кога „си се правел паметен” на час? Сигурно секогаш не уживале сите во твоите заебанции. Професорите на страна, што ако некој ученик не ја разбрал лекцијата (па и предметот) поради твојите „претстави” па после тоа му се одразило на успехот?
Со сите тие кецови се запиша на факултет?
Дечко, некој дебел портофел те крепел тебе!

ИП: ...Сакам да кажам дека нема врска каков си бил во средно- таков ке останеш ,и многу ми е мило што средното си го истерав со заебанција
Па да, тоа е битно. :bravo:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
ја у клас иам деца шо не знаат да ЧИТААТ!!!
да да,буквално не знаат да читаат а сите петки ги имаат....
ете во какви раце е нашата мала мила држава.

F

filmadzijka

Гостин
Crazy P0Y0L напиша:
ја у клас иам деца шо не знаат да ЧИТААТ!!!
да да,буквално не знаат да читаат а сите петки ги имаат....
ете во какви раце е нашата мала мила држава.
ТИЕ (или нивните родители, или нивните професори) одбрале какви сакаат да бидат.
Не можам да го правам нивниот избор, ниту твојот.

Јас нема да станам еден од НИВ.
Тоа е мојот избор, и знам дека не сум сама.
:eek:lee:

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
filmadzijka напиша:
ТИЕ (или нивните родители, или нивните професори) одбрале какви сакаат да бидат.
Не можам да го правам нивниот избор, ниту твојот.

Јас нема да станам еден од НИВ.
Тоа е мојот избор, и знам дека не сум сама.
:eek:lee:
a nivnite roditeli profesori...

Kajgana Shop

На врв Bottom