Базен Градски Парк

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
http://youtube.com/watch?v=dYjFlEMrWWY
Децава се фрлаат во Езерцето во Градскиот Парк во Скопје .. Па која култура човече ..:) Т.Е. да е Топло .. Ама Не се Цигани да му е**м мајката :)

Нека пишат после фраериве од клипот кога ќе се разболат од хепатит, труења и што не. Ухх гадно во таква нечиста вода, лепра човек да фати.
Како второ, однесувањево не им е ни за во 16-ти век. На што личи тоа, ајде сега ќе се џиткаме во езерцето... или па не, имам подобра идеја, во фонтаната пред Соборна?:tapp:

И сега мислат главни фраери у градот се.
Абе ајде...

Боже мој која култура само ја имаат типците...

Нема што прави ФРАЕРИ се децата скокај Ламбе и компанија :pos: :pos:

И ова испадна како изненадување цело време го гледаме тој таму се спрема да скока и одеднаш на другава страна сите скокаат и сега скокна тој типот или само така се чаталеше пред камера? :)

Па види, тоа е доста добро вака во летните горештини, па тоа не е добро тоа е СУПЕР !

Браво ДЕЧКИ ВЕ САКАМ !!!!!!!!!!!!!!

:pos::pos::pos::pos::pos:

кај можам да ги најдам за автограмче...?:vozbud:

Во Ентернет 1 секој ден од 10:00 (Некој од 11:00 ) на Дејлајт најчесто на компјутерите десно и играат дота со секој што го видат....

:):):) Не прашујте од кај знам ... До Ентер живеам :)

Не им е лесно стварно..
Btw погледнето го ова го снимаше еден мој другар ама и јас бев присутен и се згазив од смеење, снимано е у центар у таа фонтаната пред сендвичарите...

:vozbud:Влези под вода и не излагај:pos2:

Не им е лесно стварно..
Btw погледнето го ова го снимаше еден мој другар ама и јас бев присутен и се згазив од смеење, снимано е у центар у таа фонтаната пред сендвичарите...

Пер срамота е ова бе пред цел град Ку*от да им го видат.
И башка у овие фонтаниве неисчистени 50 години да се бањаат...
Ќе добиат пијавици:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom