Battlefield 4

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
@OMGWTFBBQ е5300 појак ли е од целеронот.. кај мене е интел G620 па на све лоу ми сецка.... графичка ми е HD 6770 1gb gddr5 и пак појака од џ форсов а и гига повише рам.. .не ми е јасно

Абе појак ти е компјутерот (процесорот и графичката) од тој на [-_-], ама пак е слаб зa гејмање на вакви игри. А тоа што го постирал членот @[-_-] се противи со сите закони на компјутерската физика :icon_lol:, кој како сака нека верува.

А тоа што го постирал членот @[-_-] се противи со сите закони на компјутерската физика :icon_lol:, кој како сака нека верува.
Не коче на првата мисија (Fishing in Baku) после утепа се сецкајки. Оваа сеа NfS Rivals е на истио engine FrostBite 3 и коче у п.м.
Треба надградба да правам...
Мислам да зеам од ониа GTX ама скапи. и не сам сигурен дека ке ги биде на мојо крш.
Memory: DDR2 е мојо а сите графички шо ги виде вика: DDR3. Има ли врска нешо тоа?
Де да препорачате некоја графичка за евтини пари.

Не коче на првата мисија (Fishing in Baku) после утепа се сецкајки. Оваа сеа NfS Rivals е на истио engine FrostBite 3 и коче у п.м.
Треба надградба да правам...
Мислам да зеам од ониа GTX ама скапи. и не сам сигурен дека ке ги биде на мојо крш.
Memory: DDR2 е мојо а сите графички шо ги виде вика: DDR3. Има ли врска нешо тоа?
Де да препорачате некоја графичка за евтини пари.

За подобри перформанси меморијата треба да ти биде DDR3(преку 1333MHz), а тaa на графичката GDRR5(min. 1GB RAM, 128bit). Меѓутоа џабе ќе ставаш нова графичка, процесорот ќе те кочи.

Да ви е*ам стипсите .... сакате со копмјутер од пред 5 години да играте игри со нови енџини на хај и да ви лета играта .. одврзете кесето малку пуштите некој денар за некој нов дел евентуално нов компјутер и нема да се замарате .. ако ви е стар компјутерот подобро не ја ни симнувајте ..

Дечки да ве прашам дали ќе може да бидне играва на мојот компјутер еве што имам јас:

Процесор:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz

Графика:NVIDIA GeForce 9500 GT

Оперативен систем:Windows 7 (64 bit)

РАМ меорија: 4.00 GB (3,25 GB usable) :)

Дечки да ве прашам дали ќе може да бидне играва на мојот компјутер еве што имам јас:

Процесор:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz

Графика:NVIDIA GeForce 9500 GT

Оперативен систем:Windows 7 (64 bit)

РАМ меорија: 4.00 GB (3,25 GB usable) :)

ne

Ќе можам да ја играм
CPU-Intel i3 2120 3.30 GHz
GPU-Nvidia GTS 450
RAM =8 GB
OS-Windows 8 64 BIT?
--- надополнето: 3 декември 2013 во 14:07 ---
Ако неможе одма ја земам Вф3 со примиум за 1800 денари

Ќе можам да ја играм
GPU-Nvidia GTS 450
RAM =8 GB
OS-Windows 8 64 BIT?

Da, ako ne e 1900 rezolucija i mozebi na medium, even that would be forcing it.
Bara procesor dobar, a grafickata edvaj medium ke tera.

Neznam kakov e multipleerot na 4kata, na 3kata e odlicen, taka da ti se isplaka, baska i kampanjata e podobra.
Edino graficki e podobra 4ta, ama razlika samo na high se oseka, sto ti nema.

Neznam kakov e multipleerot na 4kata, na 3kata e odlicen, taka da ti se isplaka, baska i kampanjata e podobra.
Ма ја земам вф3 за 1800 денари сите длс премиум милина !
--- надополнето: 3 декември 2013 во 14:28 ---

A bf3 ke tera na high ili medium?
ja imam bad company 2 ja igram ultra ne mi koci

Добар компјутер имаш @Dragonborn122 којга година си го купи.Треба и јас да појачам графика и процесор.:)
2012
--- надополнето: 3 декември 2013 во 14:40 ---
Добар компјутер имаш @Dragonborn122 којга година си го купи.Треба и јас да појачам графика и процесор.:)
Процесорот ми е супер
графичката планирам да ја појачам

200 evra?
kompjuterot e dobar, ako bevme 2009ta.

bf3 na high sekako nema na 22" 1900 rezolucija, na 1300x nekoja sigurno moze da se pojacat detalji, a sve na ultra i da lizga, nikako.

Singleplayer е јако. Ама multiplayer ми се игра.
ама 2 500-3 000 е ногу. мани ги тиа американците, скапо е.

Де некој код генератор да најдеме. Сите шо ги глеам со Survey џиџи миџи. Вируси ед'н куп.

Немој да те лаже некој со тој пс, да фрлиш 3000 на игра, во мултиплеер ќе вадиш 5 фрема, ако стартуваш воопшто.
--- надополнето: 3 декември 2013 во 14:45 ---
Ќе можам да ја играм
GPU-Nvidia GTS 450
RAM =8 GB
OS-Windows 8 64 BIT?

Синглплеер да, на медиум. Мулти нема шанса...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom