Battlefield 4

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Така иде зборот де, муабетот ми е дека процесорот и рамот прават баланс, иначе со таа графичка ни на лоу нема да иде.
Не е среќа, forward thinking е :)
А може ли мулти со ова од Релоадед или тешка работа?

Не.

Инсталирај dll fix и ќе ти се среди. Или пребарај низ компјутерот дали имаш ваков фајл и копирај го кај играта. Кај некоја друга игра од EA мора да го има фајлов.

ОК... Тоа го средив, па ми се појава ова :mad:

Attachments

• Capturen.PNG
    Capturen.PNG
    1 MB · Прегледи: 23

Ова и за мене и виша математика.
Утре ќе ја инсталирам и 100% ќе ги имам истиве проблеми и ќе ги решаваме заедно тука :D

Имаш 32бит ОС, Х86..

0xc000007b error comes mainly from mixing up 32bit environment with 64bit one, that is you have an 32bit application that tries to load a 64bit dll.
--- надополнето: 31 октомври 2013 во 18:31 ---

0xc000007b error comes mainly from mixing up 32bit environment with 64bit one, that is you have an 32bit application that tries to load a 64bit dll.

Имаш 32бит ОС, Х86..

Мене ос ми е 64битен и пак истиот проблем ми го ваѓат?

Имаш 32бит ОС, Х86..

Windows 8.1 Pro x64 / 4gb ram

Бооо само шо го вратив 7ца маме му ебам...

Кај да напраам бенчмарк , ја возам на Медиум со i5, GTX 550 Ti 8 gıgz . Ме интересира колку FPS ми вади

Кај да напраам бенчмарк , ја возам на Медиум со i5, GTX 550 Ti 8 gıgz . Ме интересира колку FPS ми вади

Aко играш сингл плеер не се замарај со бенчмарци. Секако ќе ти иде добро.

Имам проблем со играва, кога ќе се стартува и пројде она лого од DICE, ми бара да притиснам ентер и притискам и ништо, како да не работи тастатурата:D пак се појавува интрото и пак исто и така во круг. Инсталирав најнови 13.11 бета 8 драјвери за ати бидејќи ми бараше при вклучување понови драјвери. Ќе пробам да ги избришам комплет па од ново да ги инсталирам последните драјвери. Имам windows 8 64 bit enterprise. Решение?

На персонален не ми дава никаков ерор i5 3330 3.0 - 12 GB RAM - NVIDIA Geforce 630 2GB GDDR3.
A на лаптоп дека имам Intel HD 3000 графичка ми дава ерор дека DirectX 11 не е компактибилен за графичката.

Ја превртев, обична кампања, добра игра, штета што не можам мулти со хакирана игра :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom