- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Зарем така се „мери“ квалитет на играта? Така ли ќе ја најдиш уметничката вредност, со катјушите, бомбардерите и тенковите?
Те молам, немој и овде офтопик да тераш...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зарем така се „мери“ квалитет на играта? Така ли ќе ја најдиш уметничката вредност, со катјушите, бомбардерите и тенковите?
Каков офтопик? Убаво си кажувам.Те молам, немој и овде офтопик да тераш...
Да, и со одличниот мулти-плеер, уметничка вредност во игри не барам, во музика, филмови, слики, и книги да. Ако тебе не ти се свиѓа најдобрата воена 3D пуцачина на сите времиња, зашто не била направена спроед твоите идеи, (како што ти мислиш дека треба) не значи дека играта не е квалитетна. И да, си играл само едно демо од 5-те продолженија на играта, така да немаш право да го цениш цел серијал, нити BF3.
за ќе те цитирам уште еднаш во друга тема.Да, и со одличниот мулти-плеер, уметничка вредност во игри не барам, во музика, филмови, слики, и книги да.
Call of Duty кхм кхмнајдобрата воена 3D пуцачина на сите времиња
ОФ Леле. И самиот рече, MW3 и BF3 имаат иста основа. Епа таа основа е расипана, мраз кој секоја секунда потпукнува. И тоа не содржинската основа (опкружување, приказна, слика, звук) ами суштинската, гејмплеј основата. Макар што и содржинската основа ми е преку таквиот, смачено ми е од современовоени пукачки игри.И да, си играл само едно демо од 5-те продолженија на играта, така да немаш право да го цениш цел серијал, нити BF3.
Call of Duty кхм кхм
за ќе те цитирам уште еднаш во друга тема.
Call of Duty кхм кхм
ОФ Леле. И самиот рече, MW3 и BF3 имаат иста основа. Епа таа основа е расипана, мраз кој секоја секунда потпукнува. И тоа не содржинската основа (опкружување, приказна, слика, звук) ами суштинската, гејмплеј основата. Макар што и содржинската основа ми е преку таквиот, смачено ми е од современовоени пукачки игри.
Епа ако ваквите игри се исцедени, а BF3 е ваква игра, зарем не е ни таа исцедена?Ваквите игри се веќе исцедени - Од сите видови пушки, возила авиони ама баш буквално како што е во војна така и играме. Што сакаш повеќе незнам јас? Оваа игра изгледа перфект, се што сакам од неа е убава квалитетна сигл плеер кампања. Да има длабока приказна, а не како кај МОХ да не знаеш со кој кога играш и каде си.
Работава испадна ако неќам пукачка игра затоа што е пукачка игра. Епа така е, ама и не е. Ја неќам оти ќе биде бесцелна пукачка игра. А можи да биди и со цел, игра која ќе сака да ти кажи нешто, да го искусиш тоа некако, ама шансите за тоа се 1%.
Епа ако ваквите игри се исцедени, а BF3 е ваква игра, зарем не е ни таа исцедена?