Барселона - Реал Мадрид [ЕЛ КЛАСИКО], четврток, 23.08, 22:30

Кој ќе биде победник во првиот дуел?

• Вкупно гласачи
    119
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Научи да игра фудбал овој барем, за разлика од Carrick. :)

По цел ден да тренираш само тоа и сеуште да не знаеш пас да дадеш, за тоа треба посебен талент.
--- надополнето: 30 август 2012 во 17:19 ---
Не дека Бускетс не е квалитетен, ама мета на хејт е ради дајвањето. Инаку сите со раширени раце би го пречекале во тим. За мене е најдобар на својата позиција во светот.
Ферги мисли дека тоа е Carrick. :D

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
И на Барса фановите мислат дека Меси е најдобар,ама ете...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Научи да игра фудбал овој барем, за разлика од Carrick. :)

По цел ден да тренираш само тоа и сеуште да не знаеш пас да дадеш, за тоа треба посебен талент.
--- надополнето: 30 август 2012 во 17:19 ---

Ферги мисли дека тоа е Carrick. :D
Керик му се наоѓа за све, арен е :D Него подобрен е и он, настрана заебанции, лани имаше одлични статистики, ама Бускетс е one and only.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
И на Барса фановите мислат дека Меси е најдобар,ама ете...
Кога тоа три години по ред и многу други мислат дека е така.
А можда сите тие се фанови на Барса.

Г

Грејвдигер

Гостин
Ми ги потековте со тоа дека останале на терен и ги поздравиле играчите на Реал. Големо онакво...
И Меси не се поздрави со Роналдо и шо сеа... http://www.sitel.com.mk/dnevnik/fudbal/video-mesi-go-odmina-kristiano-ronaldo-na-rakuvanjata-so-sudiite :facepalm: Немате попаметна работа и ќе го тупите со тоа дека останале на терен, или се тешите со тоа...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ми ги потековте со тоа дека останале на терен и ги поздравиле играчите на Реал. Големо онакво...
И Меси не се поздрави со Роналдо и шо сеа... http://www.sitel.com.mk/dnevnik/fudbal/video-mesi-go-odmina-kristiano-ronaldo-na-rakuvanjata-so-sudiite :facepalm: Немате попаметна работа и ќе го тупите со тоа дека останале на терен, или се тешите со тоа...
Инаку они мислам дека се поздравија претходно.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Никој не се теши со тоа, но со тоа Барса покажаа дека знаат да прифатат пораз а не ко Мурињо лани што ги собра во соблекувална!

Иначе добро да велиме дека Меси не се поздрави со Роналдо, а што демек Роналдо ја испружи раката да се поздрави со Меси.
Добро кажаа на претходните страници, можеби се поздравиле порано бидејќи поздравувањето со судиите е на крај.

В

Ваздух

Гостин
Не дека Бускетс не е квалитетен, ама мета на хејт е ради дајвањето. Инаку сите со раширени раце би го пречекале во тим. За мене е најдобар на својата позиција во светот.
Микел за Буски е Макелеле во најдобрите денови, или Рој Кин во утакмиците со Арсенал :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Микел за Буски е Макелеле во најдобрите денови, или Рој Кин во утакмиците со Арсенал :D
Те молам речи дека се заебаваш.....жити се речи дека се заебаваш.

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Микел за Буски е Величе Шумуликоски, ништо фазла :rolleyes:

В

Ваздух

Гостин
Те молам речи дека се заебаваш.....жити се речи дека се заебаваш.

Мртов сериозен сум. Последниве две сезони Микел е прераснат во играчиште на неговата позиција. Кој го прати Челзи(ти не го пратиш сигурно) и ПЛ ќе ти го каже истото.
И помина времето кога зафаќаше само место во тимот, сега е најконстантен и мислам дека никој не може моментално да го исфрли од прв состав.
Освен ако не ја мува жена му на Ди Матео па овој да го напраи тоа.
--- надополнето: 31 август 2012 во 15:49 ---
Микел за Буски е Величе Шумуликоски, ништо фазла :rolleyes:

Е да. Не може секој да глуми како Буски, тоа признавам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom