Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
На Венгер тактиката.
Кога води 7 души во дефанзива става, кога губи 6 во офанзива.

И ниту успева да сочува водство, ниту да превземе водство.
И пак е класа тренер.. :)

Kako go nasamari Mou u dva navrata Wenger,ednaska prodavajki go Mata na Utd,sega so najprecenetiot golman u poslednive 10god.,pa Dida i J.Cezar za ovoj bea Buffon u najdobri denovi .terminatorov sekad se vadese na dobrata i skockana odbrana na Chelsea .

Чех не дозволува Арсенал да е пред Челзи у никое време :D
Паје си игра курташак што би кажале кумановци

И офанзивата лоша ама и Кокелан катастрофа денес. Па и Шнајдерлин не им требал, конкуренција ќе правел, ќе го кочел... Секогаш и секој треба да има конкуренција бе.

Kaj vas koj mu e konkurencija na Romero?

Kako go nasamari Mou u dva navrata Wenger,ednaska prodavajki go Mata na Utd,sega so najprecenetiot golman u poslednive 10god.,pa Dida i J.Cezar za ovoj bea Buffon u najdobri denovi .terminatorov sekad se vadese na dobrata i skockana odbrana na Chelsea .

Гледам Арсенал-ВХ на СК1, хрватов вика дека Диафра Сако бил супер играч и за него немало изгубена топка, сенегалска везрија на Марио Манџукич.

Пуштам Њукасл-Сотон на СК3 (српска ми е) Вишко вика оти Митровиќ бил меѓу најдобрите напаѓачи во Европа.

Менувам на Сител, нивото на корупција во Македонија значително опаѓа низ текот на последните 3 години.

Дојдов тука да прочитам нешто за Лофтус-Чик од Донев и да биде денот комплетен.

Гледам Арсенал-ВХ на СК1, хрватов вика дека Диафра Сако бил сенегалска везрија на Марио Манџукич.

Пуштам Њукасл-Сотон на СК3 (српска ми е) Вишко вика оти Митровиќ бил меѓу најдобрите напаѓачи во Европа.

Менувам на Сител, нивото на корупција во Македонија значително опаѓа низ текот на последните 3 години.

Дојдов тука да прочитам нешто за Лофтус-Чик од Донев и да биде денот комплетен.

Кагава е подобар од Азар

Kaj vas koj mu e konkurencija na Romero?
Ромеро е конкуренцијата на Де Геа или Љорис, а пред нив беше Валдес :toe: не ми беше муабетот до тоа како стојат работите во клубот моментално, туку коментари од фанови дискутирав.

Ние на Руни бараме конкуренција не па за голман.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom