Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде барем ќе се отворат сега Челзи и поинтересно ќе е, убаво кажа некој прееска, дефанзива како да чува 1-0 дома.
Шутот на Окс како со ленир беше :D

Па да, не е. Чех директно отиде од Челзи во Арсенал и е предавник, а Цеск отиде во Барса...

Не ме оставаш на раат да гледам ама морам да ти одговорам, Чех ви служеше 11 години верно, најдовте помлад голман кој му го зеде местото, човекот посака да игра прва постава, а да истовремено да остане во Лондон, џенталменски и чесно му го допуштивте тоа.

Фабрегас од друга страна две години плачеше за ебаната Барселона, не сакаше да тренира, глумеше повреди, не натера да го продадеме со подценета вредност оти во друг клуб немаше да оди, и сето тоа кога беше капитен, па ако се точни и гласините дека со Челзи имал договор многу рано лани, тоа е само капак на се. Така да, ич не е исто.

Не ме оставаш на раат да гледам ама морам да ти одговорам, Чех ви служеше 11 години верно, најдовте помлад голман кој му го зеде местото, човекот посака да игра прва постава, а да истовремено да остане во Лондон, џенталменски и чесно му го допуштивте тоа.

Фабрегас од друга страна две години плачеше за ебаната Барселона, не сакаше да тренира, глумеше повреди, не натера да го продадеме со подценета вредност оти во друг клуб немаше да оди, и сето тоа кога беше капитен, па ако се точни и гласините дека со Челзи имал договор многу рано лани, тоа е само капак на се. Така да, ич не е исто.
Проблемот е што секад озбилно ме сфаќате :D

Веќе четврт пат на утакмицава Реми место да седи централно како 9 и да чека топка, испаѓа на крило и додава на ванаби офанзивци како Рамиреш. Нема многу помош од Хазард ама како што викате, ќе влезе во второ овој :D

Dobra utakmica do sega, Arsenal dobar gol i imaa nekoi flashy momenti ali mislam deka vo vtoro ke izramnime/presvrt. Odbranava po burek ne znam koj pat u predsezonava, Azpi nemozese nisto povekje da napravi a da ne napravi penal nad Ox dodeka Teri po burek beshe otiden izgleda.

Гестикулацијана на Мурињо за промашувањето на Рамирес:pos::cuc:

Samo koga go gledam Čelzi se prašuvam što naoѓam interesno vo fudbalot...

Не знам професоре како досега не си се запрашал, со оглед на тоа дека си фан на Ливерпул.

Инаку Арсенал си газат, ќе се шетаат до титулата сезонава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom