Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Што се мисли под ракија? Има милион врсти на ракија меѓу кои и шљивовицата. Ај пиши сеа се начукал од пиво, ракија, виски, џим вим, џек дениелс исл.
Конташ?

Не, најглуп пример е ова.
Еве ти боље, си пиел вода, чај, пиво, сок, синалко, кока кола.
Конташ и ти или да цртам треба?
:pos:
Ти си глуп. И ова се сокови ама различни врсти. И обична ракија и шливовача(на струмички) е ракија, ама различни по вкус.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
:pos:
Ти си глуп. И ова се сокови ама различни врсти. И обична ракија и шливовача(на струмички) е ракија, ама различни по вкус.
Ама сепак е ракија така?
Која е поентата да напишеш, ракија па шливовица?
Конташ или тешко?

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Што се мисли под ракија? Има милион врсти на ракија меѓу кои и шљивовицата. Ај пиши сеа се начукал од пиво, ракија, виски, џим вим, џек дениелс исл.
Конташ?

Не, најглуп пример е ова.
Еве ти боље, си пиел вода, чај, пиво, сок, синалко, кока кола.
Конташ и ти или да цртам треба?
Или тролаш или стварно си киндер, па во кафана порачуваш Фанта само. Немам никаква намера да ти објаснувам дека е различно. Голем кур оти шљивовицата е вид ракија, во Македонија се знае што е ракија, а што шљивовица. Јас како што знам Кајгана е македонски форум и сите знаеме што е што, освен ти.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Ама сепак е ракија така?
Која е поентата да напишеш, ракија па шливовица?
Конташ или тешко?
Оти има разлика, иако и двете се ракии.
Јас ти викам дека има разлика, а не дека не е ракија. Сфаќаш?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Или тролаш или стварно си киндер, па во кафана порачуваш Фанта само. Немам никаква намера да ти објаснувам дека е различно. Голем кур оти шљивовицата е вид ракија, во Македонија се знае што е ракија, а што шљивовица. Јас како што знам Кајгана е македонски форум и сите знаеме што е што, освен ти.
Оти има разлика, иако и двете се ракии.
Јас ти викам дека има разлика, а не дека не е ракија. Сфаќаш?
Епа ако е вид ракија, зашто препаметниот Стелт погоре пиша и ракија и шливовица?

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
Епа ако е вид ракија, зашто препаметниот Стелт погоре пиша и ракија и шливовица?
Торко, оди во кафана и порачај плескавица и шарска и кажи дали е исто. Ти си глуп што не разбираш, не е Стелт препаметен. Или е? Хмм

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.940
Поени од реакции
8.841
Можеби не сум влегол во оваа тема две години и едно улавање што да видам, Џонтра и Факе се расправаат за шливовица и ракија :facepalm:
Уште Пеџа им фали :icon_mrgr:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Можеби не сум влегол во оваа тема две години и едно улавање што да видам, Џонтра и Факе се расправаат за шливовица и ракија :facepalm:
Уште Пеџа им фали :icon_mrgr:
Пече ракија Пеџа, ќе дое и експертски ќе им објасни се.

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
Шљивовица е ракија бе што го потите курот, нормално ако нарачаш ракија нема шљива да ти донесат ама вид на ракија е, не е водка да му ебам матер,

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom