Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
уште Дортмунд го стај и затвори го аргументотБарселона.
Не декa не се сoглaсувaм aмa пoследниве гoдини убaвo си купувaaт и oниБарселона.
а на другата страна, мал милион обратни случаи
Oсвoјувaaт титули?А што е со Атлетик Билбао?
Баш напротив, погледни последни 5-6 години колку таленти имаат извадено. Ретко која врвна екипа вади таленти секоја сезона, па дури и на две сезони. Ја прв го напаѓам Челзи и сметам дека води многу погрешна политика со млади играчи, ама веќе одамна Барселона не спаѓа во тие што прават играчи.Барселона.
Баш напротив, погледни последни 5-6 години колку таленти имаат извадено. Ретко која врвна екипа вади таленти секоја сезона, па дури и на две сезони. Ја прв го напаѓам Челзи и сметам дека води многу погрешна политика со млади играчи, ама веќе одамна Барселона не спаѓа во тие што прават играчи.
Челси > Барса у меѓусебни дуели = си останува тезата
епа богами да земаш еден пример а да ги игнорираш другите 10 кои укажуваат различно е коректно ептенЕјјј браво, сфака част.
Со ова опиша 4 клуба на Планетава. Реал, Чезли, Сити и ПСЖ. Нажалост Јунајтед оди да биде број пет.не им требаат таленти, никој врвен клуб не држи таленти, не е тоа тренинг камп или пак да се игра на картата на правилни принципи и начела
Не знам што ти се случи чоек. Не те препознавам повеќе по мислењава.Не се бламирај едноставно, ова е изумрено од секаков спорт повеќе од 30 години, у компетитивниот спорт сите преферираат готов продукт пред се. Не ни знам шо мислеше со тоа за Абрамович, фрлање пари и фидбек погледни му ги заработките на клубот. Џабе ти објаснувам, сеедно.
епа богами да земаш еден пример а да ги игнорираш другите 10 кои укажуваат различно е коректно ептен