Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Бајаги јајца покажува Ван Гал (pun intended) со Блекет. Нз само зашто РВП не игра. Али у секој случај... bold move е составов.
Сигурно вака си размислувал кога во Баерн ги стави тогаш шугавиот Томас Милер и изгубениот Давид Алаба. :D Знае стариов со деца, сигурно не би го пуштил туку така.
:facepalm:
А уствари што везе има со што нога игра? Толку е битно тоа за центар-бековиве?
Ептен е битно ова за одбрана со тројка, деснак кој е слаб со лева многу тешко ќе се снаоѓа на лева страна пошто бекот односно крилото е ептен далеку од него и треба силна и точна топка да му даде.

Мојс вади ја маската знам дека си ти

аии што му се деси на Јанг, инаку многу слаба игра на Манчестер, ако продолжат во второ со иста игра јас ке треба пак да уплаќам за денес спортска

Не се нервирајте бе, еве птица му се посра на Јанг у уста, добра среќа носи тоа.

It was Fergie's chewing gum.

Чекам споен гиф како Ферги плука мастика и таа лета во устата на Јанг.

Mnogu slabo Manchesterov. Ochekuvav podobro, ali kje vidime vtoro poluvreme.

Tyler Blackett completed 45 passes in the first half, more than any other player on the pitch - 96% success rate.

Со овај состав толку, не знам шо очекувате фазла. Плус вака офанзивна формација со играчи како Еванс, Смолинг Флечер. Плус Свонси годинава се повеќе тим за отпаѓање. Допрва ќе примаат голови ако продолжат вака. Толку од најдобрата одбрана што ја имаше Фергусон години уназад

Со овај состав толку, не знам шо очекувате фазла. Плус вака офанзивна формација со играчи како Еванс, Смолинг Флечер. Плус Свонси годинава се повеќе тим за отпаѓање. Допрва ќе примаат голови ако продолжат вака. Толку од најдобрата одбрана што ја имаше Фергусон години уназад
Реално, од одбранава само Фил Џонс вреди, Еванс ни у Стоук не би го примил, Смолинг е добар за резерва... Овој Блекет сеа за сеа доста солидно изгледа.

Кој куртон е лигушов шелви тоа е чудо.
Шо би рекол папата : па то треба да се абортира.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom