Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Инаку, да пишам нешто за Арсенал.
Некако ми се чинеше дека ова мора да биде нивна сезона, ради тоа што си замина Ферги, Сити и Челзи исто менуваа тренери, Тотенхем и Ливерпул сеуште ги градат своите екипи со тазе менаџери и тука Венгер е единствен кој има континуитет а и го задржа истиот тим од лани, прво лето после кој знае колку време клучни играчи да не му заминат. Практично се се заврши со Игуаин и после тргнува по Суарез и изиграва мангуп со тој еден фунт. Исто Луиз Густаво го имаше во раце што се вели, единствена конкуренција Волфсбург и и тоа тој не го искористува. Што сакате кажете, Венгер срање е моментално.
Незнам, дај боже да ме демантира до крајов на трансфер роков. Дај боже.

Хмммм

BR5DNx-CQAA_m_w.jpg

Ливерпул ако најде начин да го користи Суарез како Јунајтед Перси ќе биде конкурентен за топ 4. А играта на Јунајтед е очекувана. Годинава се и без притисок, заради одличната политика досега да се создава атмосфера дека сите успеси на Јунајтед се заслуга само на Фергусон. Прашање на време е само кога ќе почнат истите да ги препишуваат на Мојс.

Ова му фали на Ливерпул. Прееска имаа 25-6 шута а само 1 гол, мамицата.

На Ливерпул му фали шпиц играч... сите ваши напаѓачи вклучувајќи го и Суарез играат како SS.

Уште Сисоко и Вилиан да дојдат и мислам дека можеме до Топ 4 сезонава :cool:

Toчно, за него е измислен!

Иначе не очекував ваква победа, одлични голови на РВП и особено на Дени:drk:

Ех,до кај стигнавме...некој да ти речи Мојсие бил подобар од Мурињо.:pos:

Ех,до кај стигнавме...некој да ти речи Мојсие бил подобар од Мурињо.:pos:

Па подобар е,нема испаднато од ПЛ со Евертон.А Мурињо што направил?Освои Лига на Шампиони со Порто и ги освоил трите најзначајни лиги :facepalm:

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom