Barclays Premier League Season 2013 - 2014

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
Инаку, да пишам нешто за Арсенал.
Некако ми се чинеше дека ова мора да биде нивна сезона, ради тоа што си замина Ферги, Сити и Челзи исто менуваа тренери, Тотенхем и Ливерпул сеуште ги градат своите екипи со тазе менаџери и тука Венгер е единствен кој има континуитет а и го задржа истиот тим од лани, прво лето после кој знае колку време клучни играчи да не му заминат. Практично се се заврши со Игуаин и после тргнува по Суарез и изиграва мангуп со тој еден фунт. Исто Луиз Густаво го имаше во раце што се вели, единствена конкуренција Волфсбург и и тоа тој не го искористува. Што сакате кажете, Венгер срање е моментално.
Незнам, дај боже да ме демантира до крајов на трансфер роков. Дај боже.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Ливерпул ако најде начин да го користи Суарез како Јунајтед Перси ќе биде конкурентен за топ 4. А играта на Јунајтед е очекувана. Годинава се и без притисок, заради одличната политика досега да се создава атмосфера дека сите успеси на Јунајтед се заслуга само на Фергусон. Прашање на време е само кога ќе почнат истите да ги препишуваат на Мојс.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.450
Поени од реакции
87.177
Ова му фали на Ливерпул. Прееска имаа 25-6 шута а само 1 гол, мамицата.
На Ливерпул му фали шпиц играч... сите ваши напаѓачи вклучувајќи го и Суарез играат како SS.

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Уште Сисоко и Вилиан да дојдат и мислам дека можеме до Топ 4 сезонава :cool:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Toчно, за него е измислен!

Иначе не очекував ваква победа, одлични голови на РВП и особено на Дени:drk:

Ех,до кај стигнавме...некој да ти речи Мојсие бил подобар од Мурињо.:pos:

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Ех,до кај стигнавме...некој да ти речи Мојсие бил подобар од Мурињо.:pos:
Па подобар е,нема испаднато од ПЛ со Евертон.А Мурињо што направил?Освои Лига на Шампиони со Порто и ги освоил трите најзначајни лиги :facepalm:

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom