Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Таква е федерацијата, сигурно не е ова намерно за да го заебат Сити и Јунајтед/Тотенхем/Челзи да сте шампион.. И играчи на Јунајтед (или било кој тим од фамозната голема четворка) биле казнувани за глупости, а исто имат судиите дадено повеќе црвени картони, иако немало контакт...така да....до судиите и федерацијата е... Не знам што се расправате за џабе...

П.С. Де Јонг колку што памтам нога му скрши на Бен Арфа, па не доби ни жолт....или не беше така?
--- надополнето: 10 јануари 2012 во 19:44 ---

А зошто сега Манчестер Јунајтед го мешаш во муабетов?
Зато што не знај уште што да доистреси , дома не смеј да прпа овде си лечи фурстрациите и комплексите :icon_lol:

В

Вори

Гостин
Таква е федерацијата, сигурно не е ова намерно за да го заебат Сити и Јунајтед/Тотенхем/Челзи да сте шампион.. И играчи на Јунајтед (или било кој тим од фамозната голема четворка) биле казнувани за глупости, а исто имат судиите дадено повеќе црвени картони, иако немало контакт...така да....до судиите и федерацијата е... Не знам што се расправате за џабе...

П.С. Де Јонг колку што памтам нога му скрши на Бен Арфа, па не доби ни жолт....или не беше така?
--- надополнето: 10 јануари 2012 во 19:44 ---

А зошто сега Манчестер Јунајтед го мешаш во муабетов?
Сакаш да ти кажам зошто?Затоа што после секоја одлука донесена против Манчестер,сите до еден плачете по темава и викате дека само на вашиот тим толку ригорозни казни се даваат.

Торес доби црвен затоа што го потфати со две нозе тој од Свонси.Компани доби црвен и исто толку меча суспензија колку Торес,дури и еден меч повеќе,а не ни го чепна Нани.
Кај е еднаквиот критериум кај судиите?
--- надополнето: 10 јануари 2012 во 19:54 ---
Зато што не знај уште што да доистреси , дома не смеј да прпа овде си лечи фурстрациите и комплексите :icon_lol:
Дефинитивно најкористен збор на форумов е комплекс.Само за жал некои не го разбираат,а во тие некои си и самиот ти.
Затоа што си полу-писмен да разбереш некои работи и да сврзеш два реда муабет.

Комплекс од кого?Од Манчестер?Зошто?Ајде кажи ми три причини зошто би имал комплекс од Манчестер?
Фрустрации?
Од кого?
Знаеш ли воопшто што е фрустрација?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ме уби со постот , одам да се изнаплачам , немам идеја како да ти одговорам.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Сакаш да ти кажам зошто?Затоа што после секоја одлука донесена против Манчестер,сите до еден плачете по темава и викате дека само на вашиот тим толку ригорозни казни се даваат.

Торес доби црвен затоа што го потфати со две нозе тој од Свонси.Компани доби црвен и исто толку меча суспензија колку Торес,дури и еден меч повеќе,а не ни го чепна Нани.
Овој од Ливерпул нели доби таков црвен картон?? Имаше поставено видео пред 5-6 години Роналдо како добива таков црвен баш против Сити и што е сеа финтата? Фудбалери на Манчестер нели беа суспендирани ради црвен картон на ПРИЈАТЕЛСКА утакмица.. Зошто фудбалери на друга екипа не биле? Руни беше суспендиран 3 утакмици за пцуење, најглупа работа бре... И кај се тие еднаквите критериуми тука?? Или само кога има нешто да речеме во корист на Јунајтед се јавувате?? И не знам дали си приметил, ама а има одлука во корист на Јунајтед веднаш се испишуваат 10 страни тука од навивачи на ривалите... Така да уопште не ти држи вода тој погорниот дел што си го пишал.. Доволно е да се каже дека Веб ќе биде судија на некој дерби натпревар за да се соберат сите плачковци тука...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

No card

Again no card.

Ако Нани не скокнеше некни, можеби истово ќе го снајдеше ако не и нешто полошо. Значи зборам можеби :) А кога Карагер му го направи ова на Нани, јас не видов ЕДЕН да пиша дека требало црвен картон да има. Му дадоа црвен на Компани за старт со две нозе, се наполни темава со барачи на правда.

И за тоа Веб што вика ManUtdChampions, лани уште непочнато дербито почнаа да зборат сите за него и испишаа 10 страни. Кога го поставив линкот со тоа колкупати Веб ги извадил од гомна Челзи, никој ништо не ми реплицираше.

A thread full of ABU's , со одредени чесни исклучоци :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
@Џену, ги почитувам твоите мислења....ама дека Кара не добил картон за стартот на Нани.....:confused:
Него, ај ти коментирај ми го тогаш стартот на Рафаел 2-3 мин пред овој...кога отиде на Лукас....не ми пушти крф..и Лукас не ќенкаше ко овој вашиот...ама стартот беше исто со отворен ѓон и крената нога!!! Доби исто само жолт!!

В

Вори

Гостин
Овој од Ливерпул нели доби таков црвен картон?? Имаше поставено видео пред 5-6 години Роналдо како добива таков црвен баш против Сити и што е сеа финтата? Фудбалери на Манчестер нели беа суспендирани ради црвен картон на ПРИЈАТЕЛСКА утакмица.. Зошто фудбалери на друга екипа не биле? Руни беше суспендиран 3 утакмици за пцуење, најглупа работа бре... И кај се тие еднаквите критериуми тука?? Или само кога има нешто да речеме во корист на Јунајтед се јавувате?? И не знам дали си приметил, ама а има одлука во корист на Јунајтед веднаш се испишуваат 10 страни тука од навивачи на ривалите... Така да уопште не ти држи вода тој погорниот дел што си го пишал.. Доволно е да се каже дека Веб ќе биде судија на некој дерби натпревар за да се соберат сите плачковци тука...
Вториот дел од постот нема никаква врска со Манчестер.Зборев општо за сите тимови и за сите судии.

Секој тим има наклонет судија некогаш.Само друго е кога еден судија суди за еден тим,друго е кога судат уште петтина за истиот тим.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
@Џену, ги почитувам твоите мислења....ама дека Кара не добил картон за стартот на Нани.....:confused:
Него, ај ти коментирај ми го тогаш стартот на Рафаел 2-3 мин пред овој...кога отиде на Лукас....не ми пушти крф..и Лукас не ќенкаше ко овој вашиот...ама стартот беше исто со отворен ѓон и крената нога!!! Доби исто само жолт!!
Зборев за црвени картони бидејќи беа стартови на нога а муабетот беше погоре во смисол дека само во корист на Манчестер суделе црвени.

За тоа со Кара и Рафаел требаше двајцата според мене да си добијат и црвени затоа што претераа и створија рчкање отпосле ако се сеќавам добро, мислам дека баш тогаш и го пишав ова во фан клубот.

Па баш дека му пушти крв, Карагер директно на нога отиде а Нани имаше конци на ногата и паузираше 3 недели од таа повреда, јас не видов Лукас да се повреди по тој старт на Рафа иако да ќе повторам требаше построго да бидат казнети :)

В

Вори

Гостин

No card

Again no card.

Ако Нани не скокнеше некни, можеби истово ќе го снајдеше ако не и нешто полошо. Значи зборам можеби :) А кога Карагер му го направи ова на Нани, јас не видов ЕДЕН да пиша дека требало црвен картон да има. Му дадоа црвен на Компани за старт со две нозе, се наполни темава со барачи на правда.

И за тоа Веб што вика ManUtdChampions, лани уште непочнато дербито почнаа да зборат сите за него и испишаа 10 страни. Кога го поставив линкот со тоа колкупати Веб ги извадил од гомна Челзи, никој ништо не ми реплицираше.

A thread full of ABU's , со одредени чесни исклучоци :)
Види,првиот дел од постот беше за тоа што се буните за одлуките на федерацијата и се однесуваше на Манчестер.Вториот дел беше генерално за сите,ете му објаснив и на колегата твој.
Да не дојде до недоразбирање.И јас можам иначе да најдам милион вакви слики,ама не ми е до тоа сега.
--- надополнето: 10 јануари 2012 во 20:39 ---
Ме уби со постот , одам да се изнаплачам , немам идеја како да ти одговорам.
Несвесно си ја кажа и вистината.Иако мислиш дека си ироничен.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Бла бла бла бла и шо кажа? Ништо...
Сегде те има мајкаму стара што се буниш за Манчестер Сити? :icon_lol:
Како ти шо викаше сме се бунеле за одлуките на федерацијата никој ништо не се буни .... сите чутат вие кревате прашина..

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Зборев за црвени картони бидејќи беа стартови на нога а муабетот беше погоре во смисол дека само во корист на Манчестер суделе црвени.

За тоа со Кара и Рафаел требаше двајцата според мене да си добијат и црвени затоа што претераа и створија рчкање отпосле ако се сеќавам добро, мислам дека баш тогаш и го пишав ова во фан клубот.

Па баш дека му пушти крв, Карагер директно на нога отиде а Нани имаше конци на ногата и паузираше 3 недели од таа повреда, јас не видов Лукас да се повреди по тој старт на Рафа иако да ќе повторам требаше построго да бидат казнети :)
Реагирав зошто пиша ноу кард...а не ноу ред кард :)

Иначе, Кара не доби црвен..иако го заслужи...тоа е мој став...од две причини...прва, притисок од Џерард врз судијата...и втора, пред тоа Рафаел не доби...!! Е сеа, тоа што му пиштил крф, воопшто не е одлучувачки за тежината на стартот, го знаеш и самата!! А цврстината и издржливоста помеѓу горенаведениве (Лукас и Нани) мислам дека е крајно не споредлива, не го кажувам ова како провокација, напротив...според мене во тој поглед, не можат да се стават во ист кош :)

В

Вори

Гостин
Бла бла бла бла и шо кажа? Ништо...
Сегде те има мајкаму стара што се буниш за Манчестер Сити? :icon_lol:
Како ти шо викаше сме се бунеле за одлуките на федерацијата никој ништо не се буни .... сите чутат вие кревате прашина..
Не ме разбираш ти,очигледно.Како на дрво да зборам.Никој не се буни затоа што нема фанови на Сити на форумов,да беше обратна ситуацијата вие ќе дигневте револуција.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
А што на истиот старт да беше Лукас таму читав ке останеше? Каква кожа има тој па да не се скине од тој удар. Не е во ред тоа што рече, не ти одам контра не сфаќај така.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom