Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ваков Евертон сакам , збеснал , потопување над Сандерленд (y)
Вечер очекувам кикс на Челси , после се надевам на уште барем два кикса на Челси ,а има можност за такво нешто , имаат тежок распоред до крај на сезонава . (малку лудо :P )
Вечерва со Фулам , па идат на Емирати , Арсенал се борат за што подобар пласман , играат добро и очекувам победа, исто така имаат дуели и со Њукасл и Ливерпул ...
Се надевам на 6-то место единствена потешки дестинации после мечот во Фа куп со Ливерпул , одиме во Манчестер и на крај имаме еден дуел со Њукасл ....
Everton site mechevi ke gi pobedi do kraj, Chelsea, Totenhem, Arsenal, City i Man Utd site mechevi ke gi izgubat do kraj, pa mozda i do titulata ke stigne Everton, se e mozno koa e vo prashanje matematikata i prirodnite nauki.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.928
Поени од реакции
45.012
Членот кој се кладеше со мене дека Челзи ќе заврши пред Арсенал, да се врати на форумов и да си ја исполни должноста, т.е кладбата, која беше 6 месеци аватар по желба. Спремај се за Томас Росицки на аватар !
Seriozno, 6 meseci avatar po zelba i ti od Rosicki ?
Ne ne, mora nesto podobro da smilsis, 6 meseci da mu se odmili logiranje na forumov i postiranje zasto ke mora da si go vidi avatarot.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Seriozno, 6 meseci avatar po zelba i ti od Rosicki ?
Ne ne, mora nesto podobro da smilsis, 6 meseci da mu se odmili logiranje na forumov i postiranje zasto ke mora da si go vidi avatarot.
Предлози некој !? Не сум нешто инспириран во моментов, но во право си. До почетокот на наредната сезона, 15 август има време. :)))

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.928
Поени од реакции
45.012
Предлози некој !? Не сум нешто инспириран во моментов, но во право си. До почетокот на наредната сезона, 15 август има време. :)))
Nemam idea, vidi kaj vas vo fan klub ke se najde nekoe kreativno dete, ipak si imate rivalstvo so celzi ne veruvam da pretstavuva nekakov problem za da mu se opne nekoj srceparacki avatar. :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Членот кој се кладеше со мене дека Челзи ќе заврши пред Арсенал, да се врати на форумов и да си ја исполни должноста, т.е кладбата, која беше 6 месеци аватар по желба. Спремај се за Томас Росицки на аватар !
Доста урочуваш бе! :D

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.783
Поени од реакции
11.338
think outside the box ... just 4 a minute

Cheick Tiote и Alex Song, а можеби и Nigel de Jong
Не се нервирај и ти до толку, ама реално никој од овие везниве не им се рамни на старчугиве, најблиску би можеле да бидат френки и стиви. Зборам општо од игра и стил, па се до достигнувања. Едно сезонски чуда имало и ќе има, ама еве на пример играчи ко кин и виера ќе нема, па ни ко старциве за брзо време. Можам да коментирам за сонг и компанија после 10 години, кога ќе има факти, вака треба да кажам дека после ланска сезона нани е најдобро крило и асистент што некогаш играл во пл :icon_lol:

fair enough?

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
http://www.youtube.com/watch?v=DjuRpvpYaH0

Ама се израдва батето. Запазете на 0:17 или 0:18 уште еднаш. Некој имаше напишано тука, ама ептен јако е. Си го исполни сонот, можеби, барем за момент да биде со „топџиите“.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Кога почнавте со Артета, Mikel Arteta ranks 1st in the Premier League for total passes (2123), accurate passes (1917) and forward zone passes (1524).
И тоа без вчерашните. :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Едит: Оддамна, оддамна немало вакво нешто на Емирати, па и на Хајбери. http://www.youtube.com/watch?v=x1k0pCqwiVM&feature=related
--- надополнето: 10 април 2012 во 02:33 ---
Кога почнавте со Артета, Mikel Arteta ranks 1st in the Premier League for total passes (2123), accurate passes (1917) and forward zone passes (1524).
И тоа без вчерашните. :D
Да си јајш ку... ! :))) Сега ќе го копирав и јас ! :))))
--- надополнето: 10 април 2012 во 02:34 ---
E шо да прај, или се напил или му се приспало. http://www.youtube.com/watch?v=dl2SOu2dCxc&feature=related :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Одличен играч е Микел, му фалеше само да заигра на поголемата сцена. Следната сезона очекувам уште подобри статистики од него.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Толку многу емоции на едно место, толку многу историја. Видео клип, кој секој топџија мора да го види, видео кој секој почитувач на Тиери Анри, мора да одвои барем 3 минути, за да го почуствува моментот кога еден од најдобите играчи во историјата на фудбалот се врати дома. Видео кое ќе ве натера да се наежите, едноставно емотивно видео. Одлично склопено парче, за Тиери Анри, за играч кој освои се што можеше да се освои и за играч, кој пред се остана човек и стана еден од најдобрите во историјата на оваа игра. Тиери Анри. http://www.youtube.com/watch?v=S2BSm4YZT-E&feature=related

Толку од мене, за денес, ветувам ! :D

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Одличен играч е Микел, му фалеше само да заигра на поголемата сцена. Следната сезона очекувам уште подобри статистики од него.
Ќе биде тешко тоа со оглед на тоа што оваа сезона ја игра блиску до перфекција според позицијата која ја игра во Арсенал. Али можно е, оваа сезона му е прва во Арсенал, а и прва на оваа позиција. Плус, наредна сезона со постабилен играч пред него. Дефинитивно топ 3 сезонава заедно со Ван Перси и Кошелни. Штета што нема да добие шанса за репрезентацијата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom