Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Абре луѓе што запнавте толку по Џеко? Па го гледавте ли против Сандерленд како играше и на некои изминати натпревари? И јас ќе го играв Балотели стартер, вон форма е Џеко, размислуваат и за негово продавање летово.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
И најдоброто од се.... И наредните 3 дена има ПЛ :cool:

Фулам - Челзи - 1 оф д деј според мене.. :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Сеуште се чудам како немаше црвен за стартов?
Да беше некој друг освен Сонг ногата на 2 дела ќе му летнеше.

аууу каков старт..судијата не е нормален бе како можи за вакво нешто да не даде црвен...па и алал нека му е на Сонг како го издржа ова страшен е стартот

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Абре луѓе што запнавте толку по Џеко? Па го гледавте ли против Сандерленд како играше и на некои изминати натпревари? И јас ќе го играв Балотели стартер, вон форма е Џеко, размислуваат и за негово продавање летово.
Фала Богу дека ти ќе го играше стартер Балотели, оти сакаш да изгубат! :D

Колку и да е вон форма може со еден потег да реши клучен натпревар ко овој, исто и Силва. Марио не е у некоја јака форма па да ги заборави овие двајца...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Фала Богу дека ти ќе го играше стартер Балотели, оти сакаш да изгубат! :D

Колку и да е вон форма може со еден потег да реши клучен натпревар ко овој, исто и Силва. Марио не е у некоја јака форма па да ги заборави овие двајца...
Премногу е статичен некако Џеко за брзата игра што ја практикуваат Арсеналци :) Не, озбилно, Балотели е поталентиран напаѓач за мене од Џеко и да имаше барем 2 грама мозок ќе беше со Руни, РвП и Ба рамо до рамо сезонава, ама кога му фали цело детство ... :D

Gary Neville on Mario Balotelli: "Whenever you create a circus, there will always be clowns..."

:pos:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
Среќа не му остана ногата укопана во земјата на Сонг инаку ќе му се претвореше во парчиња.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.721
Поени од реакции
9.441
А најтрагично е што судијата не досуди ни прекршок мислам во таа ситуација...Балотели е тежок идиот. Има талент тоа е неоспорливо, ама со вакво однесување во иднина не знам кој менаџер би се осмелил да го има во тимот (освен Манчини :) )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom