Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ама што го мешате сеа па Еванс? :pos: Ти пробуваш да им објасниш нешто тие одма на глупи провокации вртат :eek: Кој рече па дека Еванс е маестро за дефанзива? Кажав дека Луиз не игра баш у истата форма ко лани коа дојде, само немојте да ми кажете дека не е така пошо и во вашиот фан клуб често годинава беше мета на пердашење.

А за тоа со Луиз па да не се случи тацната на Чичарито па да се смеете, мислам дајте, детски муабети :tapp:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Јас знам дека не е во форма, но ти почна да спомнуваш кловнови и разни ствари, така да сакав да ти доловам дека освен Видиќ во екипата на јунајтед во дефанзива се најголемите кловнови... еве ти сама спореди ги Тери, Луиз, Иванович, Кејхил со Рио, Видиќ, Еванс и Смолинг и ако има уште некој!!!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јас знам дека не е во форма, но ти почна да спомнуваш кловнови и разни ствари, така да сакав да ти доловам дека освен Видиќ во екипата на јунајтед во дефанзива се најголемите кловнови... еве ти сама спореди ги Тери, Луиз, Иванович, Кејхил со Рио, Видиќ, Еванс и Смолинг и ако има уште некој!!!
Сакав да ти кажам од прееска дека Видиќ и Фердинанд играат ВО ПАР и објаснив како функционираат. Од кога си замина Карваљо со кој функционира Тери ко што треба? Алекс - ви беше киксер, радости што си заминал. Босингва и Фереира едвај чекате да си идат. Па вие самите кога ги вреѓате и се жалите на одбраната после секој меч зашо ја да не ги наречам кловнови? Да не не е така?

Никаде не спомнав споредби на дефанзивци од Манчестер и дефанзивци од Челзи.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Јас лично никогашш Алекс несум го вреѓал и несум радосен што заминува, а неверувам и да има повеќе што него сакале ... така да и тоа ти паѓа во вода, Алекс најдобриот фудбдал од него го одигра токму во Челси, аи да заборавив вие сте фанови на јунајтед и вие секогаш сте во право и сте најаки, ако случајно загубите до судии е!!!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не бе другарче од кај сеа тоа, си дискутираме, имаме различни мислења и тоа е тоа. Откај па сеа дека јас сум во право? Форум е, ќе размениме мислења, немаше да е интересно ако сите мислиме исто. Никаде не реков дека ти си рекол така а и не се нервирај :)

S

Stivie G

Гостин
Каде стигна муабетот, од Џерард се почна , па Феринанд и Тери па сега Алекс малекс и уште кој не. Отворете си тема Челзи-Манчестер таму карајте се, позабавно ќе биде. :D

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.519
Поени од реакции
10.282
Каде стигна муабетот, од Џерард се почна , па Феринанд и Тери па сега Алекс малекс и уште кој не. Отворете си тема Челзи-Манчестер таму карајте се, позабавно ќе биде. :D
Еми тогаш нема да има потреба од оваа тема..Си видел еднаш асална дискусија за нешто овде ? :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.957
Поени од реакции
11.796
Стварно бе зашто не отварате тема? Осеќам паника во редовите на противникот :icon_mrgr:

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Не бе другарче од кај сеа тоа, си дискутираме, имаме различни мислења и тоа е тоа. Откај па сеа дека јас сум во право? Форум е, ќе размениме мислења, немаше да е интересно ако сите мислиме исто. Никаде не реков дека ти си рекол така а и не се нервирај :)
Да бе братко, само опуштено никој не се нервира!!!

В

Вори

Гостин
Жити мене, кај изел гомна Рио за Тери , дај ми линк да видам. :)

А ако Тери е икона на англискиот фудбал, Боби Мур е Господ. Убаво ти кажаа, клупска икона или легенда да.
Па тогаш и е Боби Мур Господ во англискиот фудбал.Икона, легенда, за мене тоа и нема баш некоја разлика.

http://www.mirrorfootball.co.uk/news/John-Terry-racism-row-Rio-Ferdinand-set-to-snub-handshake-at-Chelsea-v-Manchester-United-match-over-alleged-abuse-of-brother-Anton-article860676.html

Oва е еден вид е плачење и јадење трици. А за тоа буквално дека јадел трици, не можам да ја најдам изјавата, знам дека се вртеше по интернетов изминативе денови.

Ама добро, одма сега станаа жртви Фердинанд браќава и одма као завера се ковала против нив и ние децата одма филм си направивме.
Штом се работи за играч од Манчестер или нешто поврзано со тој клуб, шанси нема да е вистина нешто или пак Бог да чува да се признае.

Зошто нели,Манчестер Јунајтед,нот арогант,џст бетер...
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 17:24 ---
Па нормално коа од коа замина Карваљо само кловнови се шетаат низ одбраната на Челзи. И никој не рече дека Фердинанд е боље и од Видиќ.

Chelsea fans, listen. Во Манчестер Јунајтед дефанзивната линија кога беа и Видиќ и Фердинанд во приматот беше така добро средена што за тоа говорат тие 20 примени гола у цела сезона. Видиќ беше тој што ги правеше валканите работи и одеше напред а Рио беше тој што чуваше стража цело време позади.
Е сеа тоа што Тери игра со Босингви, Фереировци и сеа за сеа кловнови ко Луиз, многу јасно дека ќе е најдобар.

Али како си го направивте ова завера од браќата Фердинанд према Тери :pos:

Па видете Фердинанд што има пишано на Твитер последно, не туку летајте...
Луиз е далеку од кловн, тоа што не беше во форма изминативе месеци не значи дека е кловн. Луиз е добар дефанзивец, а има потенцијал да прерасне во еден од најдобрите на неговата позиција.
Наивноста му е маана, ама ќе се среди.
Босингва првите две сезони беше фантастичен, после повредата стања тиња од играч.
За Фереира се е кажано.
Па не знам дал баш Тери немал добри соиграчи во Челзи, или конкуренција во на неговата позиција.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И ти веруваш на мирор фудбал некој си таму, трачарски весник?

Јас не гледам никаде Рио да кажал дека нема да се поздрави со Тери. Бриџ си кажа јасно и гласно дека нема да го прави тоа, ова ти е чиста шпекулација од таблоид, не знам како прво и ти е мерак да ги читаш :) Истиве овие мирор и дејли мејл кажаа дека Смолинг имал некаква си треска и ќе го немало 3 месеца. Shocking!

Еве и за потсетување, кој беше прв што ви честита пласман понатаму во Лига на Шампиони? Дека нели нот арогант џст бетер. Знам дека знаеш, кажи :)

Рио и Антон се спукани одамна ко прво а вие направивте ко демек фамилијарна завера им е ова против Тери :eek: Па Рио го боли за репрезентацијата, убаво ви реков, одете на Твитер да видите што има пишано. Јасно и гласно - гајле ми е со еден збор.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.367
Поени од реакции
26.420
Добри се поддржувачиве на Челзи. Вистински хадр-кор навивачи. Ја бранат честа на нивниот капитен до последната буква. Бидејќи нему му местат работи, претпоставување дека е глуп може да биде само инсинуација. :D

В

Вори

Гостин
И ти веруваш на мирор фудбал некој си таму, трачарски весник?

Јас не гледам никаде Рио да кажал дека нема да се поздрави со Тери. Бриџ си кажа јасно и гласно дека нема да го прави тоа, ова ти е чиста шпекулација од таблоид, не знам како прво и ти е мерак да ги читаш :) Истиве овие мирор и дејли мејл кажаа дека Смолинг имал некаква си треска и ќе го немало 3 месеца. Shocking!

Еве и за потсетување, кој беше прв што ви честита пласман понатаму во Лига на Шампиони? Дека нели нот арогант џст бетер. Знам дека знаеш, кажи :)

Рио и Антон се спукани одамна ко прво а вие направивте ко демек фамилијарна завера им е ова против Тери :eek: Па Рио го боли за репрезентацијата, убаво ви реков, одете на Твитер да видите што има пишано. Јасно и гласно - гајле ми е со еден збор.

Јасно ми е тоа, само ме чуди лицемерноста. Пријатели ова-она, и наеднаш ова.
Ама ајде, баш ме интересира што ќе се случи.

И да, Фердинанд честита прв пласман во ЛШ, ама Челзи не е само Тери, им честитал и на останатите ваљда :)

H

HoT IcE

Гостин
Ако Тери не е легенда на Англија, кој е? Рио, ју маст би кидин.
Рио рипаше со глава во туѓи нозе на дуел за Англија за да спаси гол, јес оф корс.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Педерски е ова што му го прави ФА на Тери.. Го демотивира човекот со тоа што си играат к.. на 3-4 месеци му ја земаат капитенската лента па пак му ја враќаат.. Ги водеше во квалификации за СП,се пласираа и му ја одземаа,исто му ја дадоа за квалификации за ЕП,влегоа во групи и сеа пак нема да биде капитен..Да ти ебам мизерната федерација..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom