Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Teри беше глуп што и прифати повторно да биде капитен. Нека се засрамат идиотите. Играат играчки со човек кој е икона во англискиот фудбал.Заради тоа коњите браќата Фердинанд. Па овој сеа попознатиов брат, јаде гомна за Тери, а до пред два месеци заедно снимаа скриени камери и слични срања. Ебате дволичноста никаква.
Па рекол дека нема да се поздрави со Тери во недела. И сеа треба као курот да не заболе за тоа?
Затоа секогаш беше зад Тери и голташе прашина. И никогаш не беше подобар од него, иако фановиве на Јунајтед ќе ми ископаат очи сега.

Нека се јебе цела репрезентација и цела федерација. Нека го стават Паркер за капитен па да биде уште покомично.

А ако некому се дава капитенска лента, треба да му се даде на Џерард и на никој друг. Прав лидер после Тери, за разлика од некој друг што цели да ја земе капитенската лента.

Ама ако, тие нека праат триста пичкарии, а Тери ќе им ги ебе жените. Тоа е тој магичен круг.

В

Вори

Гостин
Икона бе... :pos:
Во име на отецот,синот и светиот Тери,
амин.
И ти као сеа првпат го слушаш изразов и пробуваш да испаднеш смешен и да собереше некој лајче?
Глуп потег од тебе, нема што.

А тој членот од Јунајтед се смее затоа што сум во право, па сеа да ја сврти работава на шала.
Али разбирам. Ќути кај не ми рече дека Челзи е вештачки клуб и дека Фердинанд често се повредувал, ама пак бил боље од Тери.

В

Вори

Гостин
Беше, тоа е факт. Ама повеќе не е.
Не беше ни тогаш. Според мене и според оние неутралните, Тери бил секогаш подобар од Фердинанд.
За сега не зборувам, зошто точно е дека овој беше често повреден.

Го почитував многу, ама после овие мајмунлоци што ги прават со брат му, сега го презирам и жалам.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
И ти као сеа првпат го слушаш изразов и пробуваш да испаднеш смешен и да собереше некој лајче?
Глуп потег од тебе, нема што.

А тој членот од Јунајтед се смее затоа што сум во право, па сеа да ја сврти работава на шала.
Али разбирам. Ќути кај не ми рече дека Челзи е вештачки клуб и дека Фердинанд често се повредувал, ама пак бил боље од Тери.
Тери има животна историја на која и сценаристите на шпанските сапуници и завидуваат,а ти го правиш икона.dafaq?Да кажеше легенда на Челзи,никој немаше да ти замери..:D

А незнам што се карате кој е подобар,Тери или Рио,кога и двајцата се очај сезонава.Смолинг во прв тим !! :))

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Подобар е бе Тери од Фердинанд.....во мотањето со жени :icon_lol:

В

Вори

Гостин
Тери има животна историја на која и сценаристите на шпанските сапуници и завидуваат,а ти го правиш икона.dafaq?Да кажеше легенда на Челзи,никој немаше да ти замери..:D

А незнам што се карате кој е подобар,Тери или Рио,кога и двајцата се очај сезонава.Смолинг во прв тим !! :))
Икона во фудбалот, а стварите што се дешаваат вон теренот се сосема друга работа.
Тоа што Тери ги ебел жените на Бриџ и компанија и што наводно го нарекол коњот Антон како што не треба, не е поврзано едно со друго.

А дека сезонава не се како што треба, точно е. Мада Тери последниве два месеци ги игра на врвно ниво.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Teри беше глуп што и прифати повторно да биде капитен. Нека се засрамат идиотите. Играат играчки со човек кој е икона во англискиот фудбал.Заради тоа коњите браќата Фердинанд. Па овој сеа попознатиов брат, јаде гомна за Тери, а до пред два месеци заедно снимаа скриени камери и слични срања. Ебате дволичноста никаква.
Па рекол дека нема да се поздрави со Тери во недела. И сеа треба као курот да не заболе за тоа?
Затоа секогаш беше зад Тери и голташе прашина. И никогаш не беше подобар од него, иако фановиве на Јунајтед ќе ми ископаат очи сега.

Нека се јебе цела репрезентација и цела федерација. Нека го стават Паркер за капитен па да биде уште покомично.

А ако некому се дава капитенска лента, треба да му се даде на Џерард и на никој друг. Прав лидер после Тери, за разлика од некој друг што цели да ја земе капитенската лента.

Ама ако, тие нека праат триста пичкарии, а Тери ќе им ги ебе жените. Тоа е тој магичен круг.
Жити мене, кај изел гомна Рио за Тери , дај ми линк да видам. :)

А ако Тери е икона на англискиот фудбал, Боби Мур е Господ. Убаво ти кажаа, клупска икона или легенда да.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Дојде од Москва еден Србин и го стави во втор план и го целосно засени Рио, додека во Челси никој досега неможеше да го надмине во дефанзивната линија Тери а дојдоа и заминаа толку дефанзивци, во репрезентацијата да не зборам Рио одредени периоди не ни беше повикан додека Тери редовно игра за репрезентацијата, па ви сега видете кој е подобар!!!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па нормално коа од коа замина Карваљо само кловнови се шетаат низ одбраната на Челзи. И никој не рече дека Фердинанд е боље и од Видиќ.

Chelsea fans, listen. Во Манчестер Јунајтед дефанзивната линија кога беа и Видиќ и Фердинанд во приматот беше така добро средена што за тоа говорат тие 20 примени гола у цела сезона. Видиќ беше тој што ги правеше валканите работи и одеше напред а Рио беше тој што чуваше стража цело време позади.
Е сеа тоа што Тери игра со Босингви, Фереировци и сеа за сеа кловнови ко Луиз, многу јасно дека ќе е најдобар.

Али како си го направивте ова завера од браќата Фердинанд према Тери :pos:

Па видете Фердинанд што има пишано на Твитер последно, не туку летајте...

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Луиз бил кловн, тогаш за Еванс немам коментар, додека по заминувањето на Карваљо Тери најчесто играше со Алекс и во првата сезона на Анчелоти мислам дека имаа најмалку примени голови во Лигата и правиме муабет за централни дефанзивци не како погоре членот што спомна босинговци и фереиревци... А за Луиз ги молам фановите на јунајтед да не зборуваат, да не ги се случи во недела како првиот меч Луиз кога го имаше против нив!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom