Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
Солласувам се со All in за Модрич дека е најдобар плејмејкер во Англија и во топ 3 во Европа одна после Чави и Иниеста(Не го пишав Цеск пошто сега во Бара игра на друга позиција). Не знам како може да кажете дека Сонг е подобар од Модрич:tapp: . Модрич е Чави тип на играч на него работа му е да ја оранизира играта на тимот не е тој задолжен да дава голови и асистенции

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Нека биде така :)

Треба да се види Вилшер како ќе игра после повреда. Цар е дечкото, омилен играч од Арсенал заедно со Шч...:icon_mrgr:
А за Сонг, прашање на време е кога ќе ви го земе Сити:icon_lol:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Солласувам се со All in за Модрич дека е најдобар плејмејкер во Англија и во топ 3 во Европа одна после Чави и Иниеста(Не го пишав Цеск пошто сега во Бара игра на друга позиција). Не знам како може да кажете дека Сонг е подобар од Модрич:tapp: . Модрич е Чави тип на играч на него работа му е да ја оранизира играта на тимот не е тој задолжен да дава голови и асистенции
Гоше, се согласував со тебе се додека не го прочитав болдираното , Сонг да дава голови? Не е карактеристично за деструктивец...

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Епа кога е деструктивец, што го споредуваш со Модриќ? Модриќ можеш да го споредиш со Артета, кој има само една асистенција.
Спореди го Сонг и со најдобриот плејмејкер во светот(Чави), гледам исти број на асистенции имаат.
Ти го направи најдобар плејмејкер во Англија,а тој не е подобар во асистенции и погодоци од еден деструктивец.
Нема потреба да го споредувам со Силва,Лампард,Артета(4 погодоци ,1 асистенција)Демпси(6 / 4).

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
Ти го направи најдобар плејмејкер во Англија,а тој не е подобар во асистенции и погодоци од еден деструктивец.
Нема потреба да го споредувам со Силва,Лампард,Артета(4 погодоци ,1 асистенција)Демпси(6 / 4).
Силва и Демпси не се плејмејкери ти се крила не можеш да споредуваш играчи коиј играат на иста позиција, а од Лампард и од Артета е 1 класа подобар Модрич иако имаат дадено повеќе голови

Г

Гучи

Гостин
Силва и Демпси не се плејмејкери ти се крила не можеш да споредуваш играчи коиј играат на иста позиција, а од Лампард и од Артета е 1 класа подобар Модрич иако имаат дадено повеќе голови
лол Силва ако не е плеј незнам кој е..
мора да игра централно у средина па да биде плеј?

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
лол Силва ако не е плеј незнам кој е..
мора да игра централно у средина па да биде плеј?
Епа не мора ама не е класичен плеј Силва а дека тој ја организира играта на Шити е тоа е точно

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Зависи од формацијата,знаат менаџерите да ги стават на крило,но ретко се случува тоа,првична позиција им е плеј.
Од Лампард кој има 7 асистенции и 7 гола подобар е Модрич и тоа за класа ??
Артета има 4 погодоци и 1 асистенции,пак подобар учинок од Лука кој има 1 гол и 4 асистенции.;)
Ај гледај таму голф,пикадо...не си за фудбал ти.....
Силва не бил плејмејкер бе...:ROFLMAO:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
Зависи од формацијата,знаат менаџерите да ги стават на крило,но ретко се случува тоа,првична позиција им е плеј.
Од Лампард кој има 7 асистенции и 7 гола подобар е Модрич и тоа за класа ??
Артета има 4 погодоци и 1 асистенции,пак подобар учинок од Лука кој има 1 гол и 4 асистенции.;)
Ај гледај таму голф,пикадо...не си за фудбал ти.....
Силва не бил плејмејкер бе...:ROFLMAO:
Сакав да кажам дека Силва не е класичен плеј како што е Чави или Модрич и погоре кажав дека тој ја организира играта на Шити можеби Силва е подобар од Модрич ама сакав да кажам дека имаат различна улога на теренот и затоа споредбата не ти е добра Модрич треба да го споредуваш со вашиот Артета, со Лампард, со Адам од ЛИверпул и по мое мислење е подобар од сите нив ;)

Г

Гучи

Гостин
Luis Suarez has been handed a one match ban for a gesture he made towards Fulham fans and will now miss Friday night’s match against Newcastle.
He has also been fined £20,000 by the Football Association.
Hypocrisy is becoming a speciality for the FA:

9 May 2011: Manchester United and England player Wayne Rooney is photographed and videotaped making a clear V-sign toward Chelsea fans. FA decides not to take action.

17 December 2007: Chelsea and England player Ashley Cole is photographed making a clear V-sign toward Arsenal fans. There is no immediately available record of the FA taking any action.

19 January 2010: Manchester United and England player Gary Neville is photographed clearly extending a middle finger toward Manchester City’s Carlos Tevez in full view of fans, at the end of a heated local derby. There is no immediately available record of the FA taking any action.

Пичката мамина! :mad:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.741
Поени од реакции
43.888
само против Базел го покажа средниот прст ако добро се сеќавам :) Или па треба да се форматирам, побркана сум нешто :)
Со Бенфика беше, Базел не беа во нашата група тогаш.. Виљареал и Лил беа ако не се лажам... А за Базел, не ми се зборува баш..... :D
--- надополнето: 28 декември 2011 во 17:51 ---
И Руни демек не го казнија за пцуење.... Џабе плачат навивачите на Ливерпул... Чао!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Рутински го избегна делот за Чави.(y)
Лампард и Демпси плејмејкери....

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Па Гучи е прв што спомна на тема, претходно само фановите на манчестер ја разглабаа.

Јас лично не се противам, за ова има јасен доказ дека направил така и тоа е тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom