Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

--- надополнето ---

Нели Челзи не беше конкурент, од кај сеа испадна конкурент?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Кога веќе ставаме слики што немаат врска :toe:

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Нели Челзи не беше конкурент, од кај сеа испадна конкурент?
Челзи увек беше конкурент, вие сами си се отпишавте :toe:

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Кога веќе ставаме слики што немаат врска :toe:

--- надополнето ---

Челзи увек беше конкурент, вие сами си се отпишавте :toe:
Читав едно време во вашиот фан клуб, остајте ги челзи, тие не ни се конкуренти, Арсенал ни е главните конкуренти, од нив треба да се пазиме ... па затоа прашав.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.752
Поени од реакции
43.931
Читав едно време во вашиот фан клуб, остајте ги челзи, тие не ни се конкуренти, Арсенал ни е главните конкуренти, од нив треба да се пазиме ... па затоа прашав.
Јас во вашиот фан клуб читав: "СУПЕР ЌЕ БИДЕ ДА СЕ ПЛАСИРАМЕ ВО ЛШ ЗА СЛЕДНАТА СЕЗОНА"

И ај сеа не замарајте дека ние сме ве отпишувале.. <3<3

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За мене никогаш Челзи не беа аут, самите вие си пишувавте како спасение ќе ви било да играте во ЛШ.
Па и јас читам глупости како Калу, Малуда и Дрогба се спремни за во МЛС а они ви ја спасуваат сезоната. Смешки, ќе испадне како со Балак прошлото лето, нека си иде нека си иде па после „Ех да беше Балак :(“ Убаво пиша Бластер едно време, ги бркавте Деко, Балак, Белети и после пак не ви чинеше, и со нив и без нив. Да не испадне и Калу да го барате следната година ова време :)

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
И доста со негативна енергија. Ширете љубов малце. :pos:

--- надополнето ---

За мене никогаш Челзи не беа аут, самите вие си пишувавте како спасение ќе ви било да играте во ЛШ.
Па и јас читам глупости како Калу, Малуда и Дрогба се спремни за во МЛС а они ви ја спасуваат сезоната. Смешки, ќе испадне како со Балак прошлото лето, нека си иде нека си иде па после „Ех да беше Балак :(“ Да не испадне и Калу да го барате следната година ова време :)
Кажи ми ја гледаше ли утакмицата?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И доста со негативна енергија. Ширете љубов малце. :pos:

--- надополнето ---

Ја гледав. Исто како што видов кој го даде победничкиот гол - Калу.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Да не сакаш да кажеш пак Торесита била најдобра? Калу даде гол за победа бе, ало! Ти викаш да се исчисти ѓубрето за да може Торесита да се пронајде себеси наредна сезона, а не сфаќаш уствари дека ѓубрето е Торесита.

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Да не сакаш да кажеш пак Торесита била најдобра? Калу даде гол за победа бе, ало! Ти викаш да се исчисти ѓубрето за да може Торесита да се пронајде себеси наредна сезона, а не сфаќаш уствари дека ѓубрето е Торесита.

Even Mou thinks that was stupid.

--- надополнето ---

Си гледала, али си мењала програми. :))
Сакав да кажам дека направи 300 грешки, од не знаење на примање на лопта- немање прием, до сопнување на самиот себе си, до не знаење да направи добар пас во празно ...
И 1 гол (вреден додуша) за тебе не го прави ѓубре?

--- надополнето ---

Ебате кајганата.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
И дали оа Ливерпул ке успее да направи подвиг и да го освои петтото место??? Со оглед на тоа што бевме на +2 од зона за испаѓање, стварно сум горд на постигнувањето. Кинг Кени стварно прави чуда:)

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Не знам што паламудите кога нели Челзи не ви беше конкурент,така да нема потреба да се грижите.
Tи сам ги пцуеше твоите играчи, сам ја отпишуваше твојата вештачка екипа од борбата за титула и доаѓаше кај нас во фан клуб честиташе титула, и сега пак гомна јадеш и тоа на големо! Срам да ти е! Можам да ги побарам твоите постови и кога сам ќе ги прочиташ да не пишуваш повеќе не форумов!

А јас цело време велев дека се додека не е готово не сакам честитки зошто знам дека ФА е спремна на се, па и на тоа да им ги помрси сметките на Јунајтед за титулата!

Единствено што посакувам е со судии да ве тепаме на Олд Трафорд(не дека без нив не можеме) и да ти се смеам во лице!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom