Ќе видиш утреКако стои моменталната гол разлика помеѓу Челзи-Манчестер ме мрзи да барам?
Ќе видиш утреКако стои моменталната гол разлика помеѓу Челзи-Манчестер ме мрзи да барам?
Челзи увек беше конкурент, вие сами си се отпишавте
--- надополнето ---
Нели Челзи не беше конкурент, од кај сеа испадна конкурент?
Читав едно време во вашиот фан клуб, остајте ги челзи, тие не ни се конкуренти, Арсенал ни е главните конкуренти, од нив треба да се пазиме ... па затоа прашав.
Кога веќе ставаме слики што немаат врска
--- надополнето ---
Челзи увек беше конкурент, вие сами си се отпишавте
Јас во вашиот фан клуб читав: "СУПЕР ЌЕ БИДЕ ДА СЕ ПЛАСИРАМЕ ВО ЛШ ЗА СЛЕДНАТА СЕЗОНА"Читав едно време во вашиот фан клуб, остајте ги челзи, тие не ни се конкуренти, Арсенал ни е главните конкуренти, од нив треба да се пазиме ... па затоа прашав.
За мене никогаш Челзи не беа аут, самите вие си пишувавте како спасение ќе ви било да играте во ЛШ.Читав едно време во вашиот фан клуб, остајте ги челзи, тие не ни се конкуренти, Арсенал ни е главните конкуренти, од нив треба да се пазиме ... па затоа прашав.
Кажи ми ја гледаше ли утакмицата?За мене никогаш Челзи не беа аут, самите вие си пишувавте како спасение ќе ви било да играте во ЛШ.
Па и јас читам глупости како Калу, Малуда и Дрогба се спремни за во МЛС а они ви ја спасуваат сезоната. Смешки, ќе испадне како со Балак прошлото лето, нека си иде нека си иде па после „Ех да беше Балак “ Да не испадне и Калу да го барате следната година ова време
Ја гледав. Исто како што видов кој го даде победничкиот гол - Калу.И доста со негативна енергија. Ширете љубов малце.
--- надополнето ---
Кажи ми ја гледаше ли утакмицата?
Си гледала, али си мењала програми. )Ја гледав. Исто како што видов кој го даде победничкиот гол - Калу.
Да не сакаш да кажеш пак Торесита била најдобра? Калу даде гол за победа бе, ало! Ти викаш да се исчисти ѓубрето за да може Торесита да се пронајде себеси наредна сезона, а не сфаќаш уствари дека ѓубрето е Торесита.Кажи ми ја гледаше ли утакмицата?
Да не сакаш да кажеш пак Торесита била најдобра? Калу даде гол за победа бе, ало! Ти викаш да се исчисти ѓубрето за да може Торесита да се пронајде себеси наредна сезона, а не сфаќаш уствари дека ѓубрето е Торесита.
Сакав да кажам дека направи 300 грешки, од не знаење на примање на лопта- немање прием, до сопнување на самиот себе си, до не знаење да направи добар пас во празно ...Си гледала, али си мењала програми. )
Што знам. Играта и статистиката на Торесита во 15-те одиграни натпревари покажува дека и не е толку глупо.
Even Mou thinks that was stupid.
Tи сам ги пцуеше твоите играчи, сам ја отпишуваше твојата вештачка екипа од борбата за титула и доаѓаше кај нас во фан клуб честиташе титула, и сега пак гомна јадеш и тоа на големо! Срам да ти е! Можам да ги побарам твоите постови и кога сам ќе ги прочиташ да не пишуваш повеќе не форумов!Не знам што паламудите кога нели Челзи не ви беше конкурент,така да нема потреба да се грижите.