Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.825
Поени од реакции
11.453
Ако победи утре Манчестер, Торес ќе побара трансфер во Јунајтед затоа што се подобри од Челзи а и секако конкуренти за титулата:
Добра шега бато ама па...
покрај
Бербатов, Руни, Чичаро... Торес може комотно да се врати во саламанка/гетафе/екстрамадура...но во идниот најтрофеен англиски клуб нема место за такви играчи (без навреда до навивачите на челзи) :icon_lol: ...на страна па реметот вие пропаднавте на вина на газдите и глупата политика на менаџерите/клубот, па нормално и јас да бев ќе барав трансфер во екипа ко челзи или слично...но од друга страна пак, им давам на челзи сезона до две максимум за да се вратат од кошмарот...следи транзиционен период...здравје.

И секако за крај, го видовме торес во ливерпул како ги малтретираше Манчестер едно време, ама во челзи треба допрва да се покаже...позз

F

fantomX

Гостин
покрај
Бербатов, Руни, Чичаро... Торес може комотно да се врати во саламанка/гетафе/екстрамадура...но во идниот најтрофеен англиски клуб нема место за такви играчи (без навреда до навивачите на челзи) :icon_lol: ...на страна па реметот вие пропаднавте на вина на газдите и глупата политика на менаџерите/клубот, па нормално и јас да бев ќе барав трансфер во екипа ко челзи или слично...но од друга страна пак, им давам на челзи сезона до две максимум за да се вратат од кошмарот...следи транзиционен период...здравје.

И секако за крај, го видовме торес во ливерпул како ги малтретираше Манчестер едно време, ама во челзи треба допрва да се покаже...позз
Кој кошмар? Се уште ништо не се случило. Кошмар ќе биди неиграње во ЛШ следна сезона. Уште поголем кошмар, играње во ЛЕ.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Па покрај то шо и тие играат со топка, тимот на Челзи има свој карактеристики кои Торес треба да ги види и разбери и да функционира заедно со нив. Еден пример околу ова, јас на форумов гледам дека сакаш да пишуваш ретардирано ко ќе е Челзи во прашање, ама не знам дали си глупак или само се прајш пошто не те познавам лично. Мислам појасно е вака, нели?

Карактеристиките кои беа спомнати за Торес ги има и Анелка, а сепак само Торес бил тој за пазење.
Незнам дали да се смеам или да плачам. Нека кажат другите мислење.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.825
Поени од реакции
11.453
Кој кошмар? Се уште ништо не се случило. Кошмар ќе биди неиграње во ЛШ следна сезона. Уште поголем кошмар, играње во ЛЕ.
Добро може претежок збор кажав за ужасната форма на челзи сезонава...како и да е, сакав да кажам дека за разлика од лани, сезонава се тапа (исклучок некој играч)...
Лани газеа се пред себе...но, ме мрзи да барам еден пост одамна напишан во стилот...Анчелоти отиде во Милан и првата сезона зема Калчо, ама после тоа отидоа у курац, но затоа лш дигна 2 пати мислам...истото го прогнозирав и сеуште го мислам за неговиот престој во челзи...само ако го избркаат тапа гатач сум :icon_lol: и тогаш комотно смеј ми се за прогнозата челзи-реал финале...;)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Одлична можи да се кажи за ЛШ, ама не гледам шо е то во ПЛ.
Не, тие се пред шампионот кој пушти 5 искусни интернационалци, со само 1 како замена а останатите мислеше дека ќе ги замени со 18 и 19 годишници чии изиграни професионални натпревари се бројат на прстите на едната рака. Шампионот кој даде 50 милиони фунти за напаѓач (сосиланеписменеден) и 21 + Матич за дефанзивец доправа треба да профункционира. Самите зборови „пред неполн месец“ од твоја страна се јасен показател за то, не можам да верувам која контрадикторност ти ја читам.
Додека да профункционира, ќе отиде сезоната.

F

fantomX

Гостин
Сезоната е одамна отидена, останува да се спаси шо можи. Иронијата е голема, пошто останува да се спаси пласманот во ЛШ и за следната сезона. И иронијата ќе стани уште поголема, кога лесно можи да се случи да единствена шанса за такво нешто остани само освојување на истата оваа сезона. А врв на иронијата ќе биди Челзи стварно на тој начин да го обезбефи пласманот и за следна сезона.
За мене лично едно знам сигурно, заради реалната опасност од неиграње ЛШ и следната сезона, уживав во секоја минута од дуелот со Копенхаген. Буквално во секоја, и во моментите на двата гола и во моментот кога Малуда на ретатдиран начин успеа да заработи жолт картон со одбивање на поттрчни за да излези од игра при замената. И ќе уживам во секоја наредна минута на Челзи во ЛШ, било шо било, се надевам дека ќе бидат уште многу минути. Изгледа вистинита е онаа народнана, човек не знај шо има дур не го изгуби.

--- надополнето ---

Незнам дали да се смеам или да плачам. Нека кажат другите мислење.
Дено кажа и јас се доискажав. Шо да ти кажам друго освен плачи, и пак препрочитај го првиот дел од то шо си го цитирал. То неболдираното.

Добро може претежок збор кажав за ужасната форма на челзи сезонава...како и да е, сакав да кажам дека за разлика од лани, сезонава се тапа (исклучок некој играч)...
Лани газеа се пред себе...но, ме мрзи да барам еден пост одамна напишан во стилот...Анчелоти отиде во Милан и првата сезона зема Калчо, ама после тоа отидоа у курац, но затоа лш дигна 2 пати мислам...истото го прогнозирав и сеуште го мислам за неговиот престој во челзи...само ако го избркаат тапа гатач сум :icon_lol: и тогаш комотно смеј ми се за прогнозата челзи-реал финале...;)
Лани не газеа се пред себе, напротив, но ете, околностите беа такви да, горе долу, арно се заврши, иако мораше и поарно.
Јас лично не сакам 8 сезони на Челзи ко тие на Милан со него. Сега во наредниве 6 и пол сезони да чекам две ЛШ титули и потоа играње во Куп Уефа/ЛЕ или шо и да е? Не, не ми ој некако. Плус на ова е и фактот шо тој Милан беше прилично поквалитетен од овај Челзи, настрана шо го имаа и онај газлакон невиден среќно и роден Пипо Инзаги. Инзаги, Малдини и Кака се трите маркантни делови на тој Милан, за кои Челзи нема одговор. Ако Торес можи да стани еден Кака, не гледам кој можи да стани Малдини или Пипо. Уште еден плус, такви резултати со тренер заинтересиран за својата работа и својата организација (клуб). Колку тоа е заинтересиран господинот за Челзи и шо се случува со Челзи? Можеби Еменало е црнец и е смотан и ваков или онаков, ама е еден од неговите асистенти и комуникација мора да има, немтуреста флегма ко шо е Анчелоти на клупа шо можи да напрај?
Челзи - Реал? Не ми е ни битно, прочитај го мојот претходен пост за ова. Уживам во секоја минута и секунда на ЛШ ко да е последна, се надевам и играчите. Пошто стварно можи да биди последна, барем за одреден период.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Гледам дискутирате на тема Торес, па покрај моето мислење, кое е високо за него, како еден од подобрите напаѓачи во ПЛ, заедно со Ван Перси, Дрогба, Руни, и еден од топ 5те во Светот....

Не знам зошто но Торес еден ден го гледам во дресот на Јунајтед... Онака, информативно, али црвениот дрес му стои топ... Нема екипа, друга која има црвен дрес, и нема друг играч, освен Торес на кој му стои така добро црвениот дрес... Но да се вратиме на темата...

Денес, неколку изненадувања, и веројатно после ова што му се случи на Виган, можно е Роберто Мартинез да добие отказ, кој многу го почитувам како тренер/менаџер.... Друго „изненадување“ е лесната победа на Евертон над Сандерленд, од кој очекував барем гол, онака, чисто колку да сум добитен денес...

F

fantomX

Гостин
Гледам дискутирате на тема Торес, па покрај моето мислење, кое е високо за него, како еден од подобрите напаѓачи во ПЛ, заедно со Ван Перси, Дрогба, Руни, и еден од топ 5те во Светот....

Не знам зошто но Торес еден ден го гледам во дресот на Јунајтед... Онака, информативно, али црвениот дрес му стои топ... Нема екипа, друга која има црвен дрес, и нема друг играч, освен Торес на кој му стои така добро црвениот дрес... Но да се вратиме на темата...

Денес, неколку изненадувања, и веројатно после ова што му се случи на Виган, можно е Роберто Мартинез да добие отказ, кој многу го почитувам како тренер/менаџер.... Друго „изненадување“ е лесната победа на Евертон над Сандерленд, од кој очекував барем гол, онака, чисто колку да сум добитен денес...
Има, и Торес игра за таа екипа. Шпанскиот национален тим.

Ма зошто би го избркале Мартинез? Шо ако изгубиле 0-4? :jaj:

В

Вори

Гостин
Сезоната одамна е отидена.Прашање е само дали ќе обезбеди Челзи 4-то место и наредна година да игра во ЛШ и колку далеку ќе стигне во истото натпреварување годинава.
Сезонава може да дава голчиња онака колку да помогне да го симнеме Тотенхем од таа фамозна позиција,а наредна сезона ќе пука на сите страни,во тоа сум барем убеден.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Сезоната одамна е отидена.Прашање е само дали ќе обезбеди Челзи 4-то место и наредна година да игра во ЛШ и колку далеку ќе стигне во истото натпреварување годинава.
Сезонава може да дава голчиња онака колку да помогне да го симнеме Тотенхем од таа фамозна позиција,а наредна сезона ќе пука на сите страни,во тоа сум барем убеден.
Зашто бе вака размислувате, дали ќе обезбеди Челзи 4то место. Искрено далеку поквалитетни, поискусни и поталентирани играчи има Челзи. Ни на крај памет не ми е дека Тотенхем и Сити ќе играат во ЛШ а Челзи и Ливерпул нема. Ајде за Ливерпул се помирив, лош старт на сезона,повреди, Рој, газди, ама дека помеѓу Челзи и Тотенхем нема дилема кој ќе влезе. Дај ви се молам Тотенхем изгуби од Блекпул 3-1. Ако го помине и Милан, тоа ќе им биде дополнителна пречка да се концентрираат на ПЛ.
покрај

Бербатов=Торес? Чичарито=Торес? Извини колку и да не го можам сега, Торес ако искочи од оваа мизерна форма што го има фатено последно( многу долго) време, овие двајца се далеку од него. За Мексиканецот не викам дека нема да го достигне нивото на Торес, може и подобар ќе биде го има талентот, ама за Бугаров нема шанси. Сепак Торес уште во првата сезона имаше феноменален старт и е играч што за најкратко време во историјата на Ливерпул стигнал до 50 гола.
И да не се отвара пак темата за негов трансфер пошо фрчат црвени, пцовки и навреди. Фала многу, пријатно

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.752
Поени од реакции
43.931
Абе финтата е што и Бугаринот е во добра форма..

А Чичарито јас ни за Меси не би го менувал.. Најискрено.. :):)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Абе финтата е што и Бугаринот е во добра форма..

Абе и Стариџ е у форма, даде 2 гола на 2 утакмици ама никој не го споредува со Торес и Дрогба нели? Да изигра сезона или две Бугаринот на високо ниво па да праиме споредби. Тоа што дал 5 гола на утакмица против Ливерпул и 3 против Блекпул незначи дека е во форма.
А за Чичарито си кажав, го има талентот, добро се прилагоди во ПЛ и само нагоре ќе иде. До кај ќе стигне ќе видиме.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Извини,најискрено.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.752
Поени од реакции
43.931
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Извини,најискрено.
Знам оти имиш вишок на енергија.. Нема веза ај.. :):)

Иначе, би го сменил Вилшер за Иниеста?? :):)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Аман бе ама им се втили на Барса играчиве, Каталонец у душа си ти, ти го имам веќе тоа еданш кажано :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom