Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
И што ако го изнапиша сево ова?

Битно Ајрланд играше за срце од Сити и трчаше до 90та минута, нешто како што правеше Белами. Сега изнакупија ѕвезди кои ги мрзи да дише, не се ни залагаат на сите утакмици. Што ако го тепаш Челзи кога губиш од Волвс? Или ги тепаа Челзи зашо шеикот беше на трибини?

За тоа дека ние сакаме шеик да не купи баце е само твое мислење и не мислење на нас фановите, така да тоа задржи си го за себе и не го наметнувај сегде. Не е се фудбал менаџер тука.
epa samo kako vi odgovara pisite protiv city a da ve prasa covek ne znaete kaj igral mavaruvari pred city
a pak i ireland kako go zasakavte site u picku mater
igral so srce epa ima i sega takvi sto igrat a se dosta pojaki od ireland koj i mi bese eden od poomilenite igraci ali koga ne e dovolno dobar zosto da sedi na klupa koga mozi da igra vo prv tim vo premier liga i toa vo villa ama ete do sega ne e snajden najdobro
a belami trebase da ostane ama si se vrati na negovoto omileno mesto koe najmnogu go saka da go odnese vo premier liga i staven e kapiten
ali najgolemata pricina bese sto e zaeban karakter i se skara so mancini

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Луѓе луѓе луѓе!!! Ливерпул врза две победи во низа!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.787
Поени од реакции
12.136
Луѓе луѓе луѓе!!! Ливерпул врза две победи во низа!
Ај сега ќе те напиеме!!! Местено беше не се радувај......сите во последна минута тепаа....така и ние!!!

В

Вори

Гостин
Осеќам дека ќе се силиш сеа после двеве победи и ќе кењаш дека ќе го здробите Челзи,ама после ќе те снема,ама ај да не зборам предвреме.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.787
Поени од реакции
12.136
Ако мислиш на мене ....и ти погрешно мислиш......нити имам намера да се силам нити пак ќе ме снема!!!!!!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Можда затоа што играат со Челзи наредна,па сака да сврзат 3 победи :)

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.080
Поени од реакции
2.026
epa samo kako vi odgovara pisite protiv city a da ve prasa covek ne znaete kaj igral mavaruvari pred city
a pak i ireland kako go zasakavte site u picku mater
igral so srce epa ima i sega takvi sto igrat a se dosta pojaki od ireland koj i mi bese eden od poomilenite igraci ali koga ne e dovolno dobar zosto da sedi na klupa koga mozi da igra vo prv tim vo premier liga i toa vo villa ama ete do sega ne e snajden najdobro
a belami trebase da ostane ama si se vrati na negovoto omileno mesto koe najmnogu go saka da go odnese vo premier liga i staven e kapiten
ali najgolemata pricina bese sto e zaeban karakter i se skara so mancini
кој бе игра со срце во сити ај не трескај глупости сите се предавници таму одат за пари само
почни од адебајор туре бери милнер робињо силва лескот и многу други

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
кој бе игра со срце во сити ај не трескај глупости сите се предавници таму одат за пари само
почни од адебајор туре бери милнер робињо силва лескот и многу други
a pa u celzi koga otidoa koga pocnaa da igraat so srce? ili mozebi drogba i esien navijaa za celzi pred da otidat?
abe ajde...
de jong mame ebava na teren segde go ima
tevez gazi

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.080
Поени од реакции
2.026
а арланд беше најдобриот каков бери милнер само јбг сити зима фудбалери само за една сезона и после ели ја грее клупата епи позајмица негде стана вистинска машинерија за унистување на кариери на фудбалери нешто слично како реал

--- надополнето ---

a pa u celzi koga otidoa koga pocnaa da igraat so srce? ili mozebi drogba i esien navijaa za celzi pred da otidat?
abe ajde...
de jong mame ebava na teren segde go ima
tevez gazi
епа вака тери лампард есиен
а што есиен да не е слуцајно послаб од де јонг само сто не е лигле и не крши нозе на фудбалери и има 100 пати дадено повеке голови и ацистенции од де јонг
а за тевез нема да коментирам тој и да отиде во нотс каунти ке игра со срце таков е човек

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
а арланд беше најдобриот каков бери милнер само јбг сити зима фудбалери само за една сезона и после ели ја грее клупата епи позајмица негде стана вистинска машинерија за унистување на кариери на фудбалери нешто слично како реал
e ne znam sega so da kazam na ova
dali mi go procita mislenjeto edna strana nazad? u poslednite e vidi ubavo so kazav za ireland
a celzi so napravija so shevchenko? i sega da ne nabrojuvam uste nekolku fudbaleri
u site timovi ima takvi igraci so nema da se snajdat
na ireland ako mu ja unistile karierata neznam... ke mu a unistea da ne go prodadat ama vaka mu napravija usluga a tipot eve go nema ni trag ni glas od nego u aston villa
gluposti pisis

--- надополнето ---

--- надополнето ---

епа вака тери лампард есиен
а што есиен да не е слуцајно послаб од де јонг само сто не е лигле и не крши нозе на фудбалери и има 100 пати дадено повеке голови и ацистенции од де јонг
а за тевез нема да коментирам тој и да отиде во нотс каунти ке игра со срце таков е човек
aabe sakav da ti kazam deka nemoze ti sega u tim da otides i odma da go sakas da igras so srce
so gigs koga otisol u mancester na 16-7 godini dan igral odma so srce? ili go sakal tolku mnogu?
ima vreme
samo treba da ne kupuvaat mnogu igraci nego uste nekoj igrac za da gi popolnat prazninite i toa e sve
a i given da go pustat greota e covekot vo top 5 golmani vo svet e sigurno

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom