Barclays Premier League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
И вие имавте 3-1 резултат па ви шибнаа 2 гола во 90+` значи не е битно кој е резултатот се игра до крај доказ за тоа е вашиот натпревар.
НЗ какво оправдување е то ама ај.
Искрено и третиот гол беше посебен ала Анри.
Ама да замижиш при ваква акција при ист резултат на кој вие изгубивте 2 бода, не ми е сфатливо.
Останете ми со здравје лани се спасивте со судии на Олд Трафорд оваа год. тешко.:baeh:
Koменраров ти е глуп максимално, бидејќи не беше ист натпревар на Јунајтед и тој на Арсенал ама џабе да влегувам во дискусија, чим вака размислуваш, и да ти нацртам ќе е џабе :toe:

Koменраров ти е глуп максимално, бидејќи не беше ист натпревар на Јунајтед и тој на Арсенал ама џабе да влегувам во дискусија, чим вака размислуваш, и да ти нацртам ќе е џабе :toe:
Нормално дека не е истиот натпревар, а ако не ми ја сфати поентата твој проблем.

Не верувам дека знаеш да црташ, не се ни обидувај.

Нормално дека не е истиот натпревар, а ако не ми ја сфати поентата твој проблем.

Не верувам дека знаеш да црташ, не се ни обидувај.
Нема поента бидејќи си ја згрешил темата!

Голот на Арсенал беше убав, ама играа со играч плус, од тоа што видов 20 додавања беа назад и никој од противниците не се ни обидуваше да нападне, седеа само во место, се беше готово!

Имало и многу поубави голови, но кога ова коло сите беа тапа, овој можеби е најубав само заради големиот број додавања, ништо друго!

Голот на Арсенал беше убав, ама играа со играч плус, од тоа што видов 20 додавања беа назад и никој од противниците не се ни обидуваше да нападне, седеа само во место, се беше готово!

Имало и многу поубави голови, но кога ова коло сите беа тапа, овој можеби е најубав само заради големиот број додавања, ништо друго!

И заради асистенцијата...Фабрегас си е Фабрегас ;) Знам дек ви е мака шо немате таков играч али јбг...то ти је живот..:pos2:

^Исто колку што ни е криво што немаме голман како Алмуниа.

Mes que un club.

Никој не вели дека немало подобри голови. Дури може да се смета овој гол да се смета за најдобра акција но како што кажа немало подобри и затоа за ОВА коло е најдобар. Никој не кажа дека е најдобар на сите времиња. Само мене не ми е јасно што ви смета тоа? Сепак фубдал јас не гледам само заради Арсенал. Ја гледам фудбал затоа што сакам а навивам за Арсенал. И манчестер и челзи и кој не кога ќе дадат убав гол глупаво е да кажам дека не бил добар затоа што не бил од Арсенал. А на некои тука (не на тебе) изгледа им смета тоа. Некој спомена дека сум очај но јас би му рекол дека е патетика

Епа криво ви е.

Не за долго :tv:

envy-demotivational-poster.jpeg

It wears Barcelona kit.

Ка си глуп, ќе се смееш, шо да ти праам. Такви "непрошетани" стручњаци как тебе, шо не се виделе вистински акции и потези ќе се восхитуват и на жонглере, а не и на такви "голови на колото". :)

:pos::pos::pos:

Ненормални сте жити се.
Чисто се насмеав на твојата „стручност“ и тоа како од завидување го обезвреднуваш голот на Арсенал. Јас не спомнав дека е убав или се восхитувам на голот, така да глупиот во ситуацијава си ти. Одмори малку, не се секирај и на стручњаците како тебе им треба одмор, те разбирам.
Убаво си напишал во потписот дека ти фали акл
Лесно вии на вас без акл, ама јас без ич ?!?

all-time Premier League XI

• GK - Peter Schmeichel

• LB - Patrice Evra
• CB - Tony Adams
• CB - John Terry
• RB - Gary Neville
• LM - Ryan Giggs
• CM - Paul Scholes
• CM - Steven Gerrard
• RM - David Beckham
• CF - Eric Cantona
• CF - Thierry Henry
MANAGER: Sir Alex Ferguson

:ojea:

Damn!А,мислев дека не си како останатите.
Заборави да кажеш дека Челзи има 0 титули во ЛШ,без тоа џабе ти е...

Иначе за неписмените ко тебе,Челзи постои од 1905 година,значи 105 години,а не од 2003.Онака чисто информативно.

Damn!А,мислев дека не си како останатите.
Заборави да кажеш дека Челзи има 0 титули во ЛШ,без тоа џабе ти е...

Иначе за неписмените ко тебе,Челзи постои од 1905 година,значи 105 години,а не од 2003.Онака чисто информативно.

a писмените како тебе ако читаат убаво ќе прочитаат што напишав јас... значи не напишав Челзи постои од 2003, напишав "Челзи стана тим во 2003 година" и не мешај ЛШ.. ова е за Премиер Лига

а ова што сега јас ќе го напишам ќе е чисто информативно.... значи ќе зборам за Премиер Лигата во овој формат што е сега од 20.02.1992 до сезоната 2003-2004...

сезона 1992-1993: Maнчестер Јунајтед шампион... Челзи 11 место
сезона 1993-1994: Maнчестер Јунајтед шампион... Челзи 14 место
сезона 1994-1995: Блекбурн шампион, Maнчестер Јунајтед во последното коло ја изгуби титулата... Челзи 11 место
сезона 1995-1996: Maнчестер Јунајтед шампион... Челзи 11 место
сезона 1996-1997: Maнчестер Јунајтед шампион... Челзи 6 место
сезона 1997-1998: Арсенал шампион, Манчестер Јунајтед 2 место... Челзи 4 место
сезона 1998-1999: Maнчестер Јунајтед шампион (тројна круна)... Челзи 3 место
сезона 1999-2000: Maнчестер Јунајтед шампион... Челзи 5 место
сезона 2000-2001: Mанчестер Јунајтед шампион... Челзи 6 место
сезона 2001-2002: Арсенал шампион, Манчестер Јунајтед 3 место... Челзи 6 место
сезона 2002-2003: Mанчестер Јунајтед шампион... Челзи 4 место
сезона 2003-2004: Арсенал шампион, Манчестер Јунајтед 3 место... Челзи 2 место ---- почетокот на ерата на Роман Абрамович

во овој период Манчестер Јунајтед има освоено 8 титули, Арсенал 2 титули и една Блекбурн... јасно ти е сега зошто 7 од играчите се од Манчестер Јунајтед.. двајца од Арсенал и по еден од Челзи и Ливерпул.... поради ова погоре напишаново, а не поради goal.com

пред фактите и боговите молчат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom