Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Велко камионџијана

Кенгur Lavoви гроup
Член од
20 март 2009
Мислења
379
Поени од реакции
98
Со очаен состав да нема кој да те порази стварно значи дека си јак или имаш јак стратег :tv:
Наброј кои играчи недостигаа вечерва.

Сериозно, не реметам ...

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Наброј кои играчи недостигаа вечерва.

Сериозно, не реметам ...
Не зборував за кој фалеа туку за тоа дека имаме најслаб состав во последниве 5-6 години!

Инаку недостасуваа Руни, Гигс, Овен, Харгривс, Валенсија, Евра и Рафаел се повредија, Нани недоволно опоравен

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не зборував за кој фалеа туку за тоа дека имаме најслаб состав во последниве 5-6 години!

Инаку недостасуваа Руни, Гигс, Овен, Харгривс, Валенсија, Евра и Рафаел се повредија, Нани недоволно опоравен
+ Андерсон и Овен

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Челзи + 4 :je::je::je::je:

Инаку,Ливерпул повторно на стари патеки,а?

:ban?: :icon_roll :lut: :lud: :icon_neut :classic: :turn::banned:

Велко камионџијана

Кенгur Lavoви гроup
Член од
20 март 2009
Мислења
379
Поени од реакции
98

Драги публикуме, шта то значи ...

1. Го нарекуваш твојот омилен тим мизерен.
или
2. Само заради тоа што фалат 4-5 души, тимот е мизерен*

* - каков е тоа тим кој е мизерен кога му фалат неколкумина? Зарем само тие вредат во тимот?

Благодарам!

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Драги публикуме, шта то значи ...

1. Го нарекуваш твојот омилен тим мизерен.
или
2. Само заради тоа што фалат 4-5 души, тимот е мизерен*

* - каков е тоа тим кој е мизерен кога му фалат неколкумина? Зарем само тие вредат во тимот?

Благодарам!
Си чул ли некогаш за иронија без притоа да се стават наводници?

Благодарам!

Велко камионџијана

Кенгur Lavoви гроup
Член од
20 март 2009
Мислења
379
Поени од реакции
98
Со очаен состав да нема кој да те порази стварно значи дека си јак или имаш јак стратег :tv:
Доколку си ироничен, некој дел од болдираните мора да испадне неточен. Ова е тема за фудбал, затоа не барам да ми објасниш од што ќе се откажеш.

Нема на што!

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Доколку си ироничен, некој дел од болдираните мора да испадне неточен. Ова е тема за фудбал, затоа не барам да ми објасниш од што ќе се откажеш.

Нема на што!
Па иронијата е во очаен состав бе браааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааат

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Реков ќе нема никој и се јаве ти!
А бе не обрнувај внимание на такви постови, ако му вратиш му ја креваш цената!
Не бе не се замарам воопшто :) Само што ја согледувам неговата неписменост и незнаење.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Сеа и со Вила ќе кикснете бе. :toe:
:))))))))))

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Челзи по дефиниција со Фулам се мачит скоро секоја сезона, така да минимална победа од 1-0 и бранење после црвениот картон воопшто не се за чудење или срамење. Исто така, дербито на Манчестер се игра на победа без разлика дали бодовната разлика на табелата меѓу двата тима е два или дваесет и два бода. За Ливерпул ништо не ми е чудно, и така реков одамна дека со петто место требит да се презадоволни по очајниот старт годинава. Арсенал до некаде и ме изненадија, ама како и секоја година - со деца ракија не се пие (ќе ти ја изедат салатата).

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Ако зборува за таа, како што гледам сте имале играч помалку и водство, друго е тоа.
Водство имавме, да. Ама Есиен картонот го доби во последна минута. Имаше доста пропуштени шанси. Посебно Калу во прво полувреме. Му создаваат одлична шанса за гол, он само треба да ја чепне топката, а он или ја утиња топката или го промашува голот.
Мене лично, не ми сметаше што се бранеа. Имавме резултат, пробуваа да дадат уште еден гол, да се осигура победата, видоа дека тешко им оди, и почнаа да се бранат. Но и Фулам имаа неколку добри шанси во второ, можеа да израмнат.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.725
Ако зборува за таа, како што гледам сте имале играч помалку и водство, друго е тоа.
Водство имавме, да. Ама Есиен картонот го доби во последна минута. Имаше доста пропуштени шанси. Посебно Калу во прво полувреме. Му создаваат одлична шанса за гол, он само треба да ја чепне топката, а он или ја утиња топката или го промашува голот.
Мене лично, не ми сметаше што се бранеа. Имавме резултат, пробуваа да дадат уште еден гол, да се осигура победата, видоа дека тешко им оди, и почнаа да се бранат. Но и Фулам имаа неколку добри шанси во второ, можеа да израмнат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom