- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
Па може и деценијата ал ептен за тоа има и поталенти
А ако го носи вашиот дрес?Глупост жива е што нани и насри ги ставиле во категорија за најдобар млад играч...таму дефинитивно треба да земе вилшер, официјално малиот му објасни на фабрегаз иди си ич кур да не те боли, можеме и без тебе, а ти скапај во тоа циганската барселона (ништо лично).
А тоа што го нема бербатов е малце тиње, но со оглед дека во просек бираат по еден ѕвер од екипа, ондак тоа што видиќ е ставен меѓу номинираните е доволно.
Кој и да земе, нема да е незаслужено, иако мојот глас би идел за чарли адам, дечкото сам на плеќи го носи блекпул, а од следна сезона гарантирам дека ќе го носи дресот на ливерпулци, муцката му е за таму, факат.
јас сепак мислам вашиот ќе го облечиА ако го носи вашиот дрес?
Дај боже дај боже. А Јанг? :pos2:јас сепак мислам вашиот ќе го облечи
Сфаќам друже што сакаш да кажеш. И мене ми прави мерак Чичарито како играч, ама едноставно е премногу. Нешто што не смееше да се пропушти е номинацијата на Нани во играч на сезона, па дури и на Бербатов во играч на сезона.Нормално дека не може да биде цел тим од Манчестер...
Во номинација за фудбалер на годината го има Герет Бејл, а го нема еден Ван Дер Варт кој е во животна форма можеби, Нани кој ја игра најдобрата сезона откако дојде во Јунајтед и е еден од најважните поединци за успесите на тимот до сега.
За конкуренција на млади фудбалери ми викаш дека претерувам со Чичарито. Чичарито можеби не е првотимец, но има далеку подобар скор и оцени од некои кандидати кои се номинирани. Има 22 настапи во ПЛ и има 11 погодоци. За чиста споредба Герет Бејл има 24 настапи кој освен против Интер не сум го видел да блесне на друг натпревар искрено, а во свеото конто има 7 гол (ќе речиш не е напаѓач) и само 1 асистенција за фудбалер кој игра на таква позиција.
Шејмус Колман од Евертон...дечкото е константен, ама ако гледаме реално има неколку млади фудбалери во Англија кој далеку подобро се покажале од него. Каде е Марк Олбрајтон, Џордан Хендерсон, Дени Велбек, Енди Керол...и ред други.
Која радиоактивна хипокризија се шири од ова, ау, јапонцинте гајле немаат ако гледам спрема авоторов на чудово.So let's get this straight...
You can swear at the ref with impunity (Rooney most notably, but players from every single team in the league during every single game), give him the finger (Gerrard) or grab him to stop him brandishing a card (Terry). You can launch into two-footed, knee-high lunges (Essien, Gerrard). You can elbow players in the head (Rooney, our friend Stevie again). You can dive and cheat (Nani, Drogba, a certain Liverpool captain). You can shoot work experience kids with air rifles (Cole). All without punishment.
What you cannot do is utter a non-specific swearword into a camera having scored a potentially season-altering hat-trick. The emasculation of the game continues apace. Rooney, Drogba, Cole, Terry, Gerrard - these people are not role models. Poor examples of humanity they may be, but they do not have any responsibility for dragging up your snot-nosed brats - this is football, not CBeebies. Any parent who relies on delinquent millionaires who have attained their status through accident of birth as some sort of benchmark to whom their spawn should aspire probably should look somewhat closer to home for a reason as to why little Johnny is a foul-mouthed disgrace who will never amount to anything.
At any game you attend, be it at Premier League or Sunday league level, swearing is used as punctuation. That is the reality which the FA have chosen to ignore, along with the other, more serious issues, such as leg-breaking challenges, abuse of officials and neanderthals in the crowd who are trying to return the game to its 1970s nadir. But Wayne said a naughty word, so must be punished. WON'T SOMEONE THINK OF THE CHILDREN?
Знам, ретардирано е. Ама то можиш да го очекуваш од луѓе за кои „епитетот“ англиски кај еден фудбалер „вреди“ едно 10 милиони фунти.Aман па и вие ама сте запнале со Бербатов и Нани.. Толку ли не ви текнува оти они не се Англичани??
Добро бе до коа ке цитираш делови од пост тотално игнорирајќи го останатото притоа мислејки дека нешо си напишал? Ебаго абе....Која радиоактивна хипокризија се шири од ова, ау, јапонцинте гајле немаат ако гледам спрема авоторов на чудово.
Болдираните зони зрачат огромна радиоактивност, а то шо е и подвлечено е смртоносна доза.
А то шо е и подвлечено и со поголем фонт е и појќе од то.
Страшно.
Џон Тери зошто е исвиркуван? Тешко прашање indeed. Ashley Cole исто. Глупави прашања пеер, ју кен ду бетр.Зошто тогаш Џон Тери се уште е исвркуван на најголем дел од стадионите во Премиер Лигата? Исто и Ешли Кол?
Останатото не е игнорирано пошто до негде има смисла, иако можеби цел прв параграф заслужва болд со оглед на тоа шо тоа се во глобала работи кои се како заштитен знак на тимот Манчестер Јунајтед, болдираните особено, впрочем затоа и ми се болдирани; а генијалецов од автор успеал да го препознае секој главен играч на омразените клубови и единствено Руни од веројатно „англескиот“ Јунајтед.
Кој спомнал деца? Тоа е едноставно - недолично однесување. Тери требаше со рафали да пука по публиката ко ќе игра Челзи на гости ако беше толку лабилен ко овај смурглово со оглед на свирежите и навредите кои ги добива. Swearing is used as punctuation. ?!?!?!?! Руни можи на Парк да пцуе мајка и баба корејска ако сака, ама го нема никое право в камера да се нафрли и буквално да му пцуе на секој еден гледач од милионите низ светот кои го следат преносот. non-specific swearword ? фуцкинг напишано со латиница и земено во предвид неговото значење на англиски - не е баш nonspecific.
Зошто се исвиркувани де, и јас прашувам? Нели не требало да не интересира за нив ништо надвор од фудбалот пошто биле гниди сите, ко шо вика генијалниот автор на то чудото твое?Џон Тери зошто е исвиркуван? Тешко прашање indeed. Ashley Cole исто. Глупави прашања пеер, ју кен ду бетр.
На кој е наменето тоа fuck? Fucking what не е баш исто со fuck you у камера нели? И зашо не го казнија Ричардс за интервју таму некое после утакмица? Зашо не е казнет Тери со самото тоа што постои? Оти гледам дека на Руни ташаците цитрони му ги напраија баш за таа причина, шо постои. Воа е казна која е глупа исто како одземањето на капитенството на Тери, бесмислено. Да пополни тираж и да се поттикнат хејтери и кавги помеѓу фанови.
А тоа болдираното шо е од погоре го праат сите тимови и играчи, впрочем и затоа е и спомнато у загради. Викам ја не читкаш убаво!
Ти бе леш еден најде да ми викаш за радиоактивност, ке си го испушам. У секоја прилика шо ја имаш не пропушташ да си ги искажеш комплексите од Фергусон, и во политика да пишуваш ке најдеш начин да спомнеш како он им се качуе на глаа на судиите. Боже ме опрости, као ВМРО и СДСМ коа се караат кој повеќе украл од земјаа, а исти кур се. Беден!Зошто се исвиркувани де, и јас прашувам? Нели не требало да не интересира за нив ништо надвор од фудбалот пошто биле гниди сите, ко шо вика генијалниот автор на то чудото твое?
Не е исто, само шо го има фуцк и во двете. Казната на Руни е таман, јас не знам кој му ги прај ташаците цитрони, ама моето го пишав овде претходно - казната е таман, два дуели доста му се, и то е то, односно крај на приказната. Ако мислиш на самонаречените медиуми англиски, нема поента да се пишува за нив, никој не е вчерашен.
Да бе да, и сегде е спомнат Џерард и по некој фудбалер од Челзи. И Руни од тимот на ангелите.
А ова шо ми е со максимум фонт и болдирано, то е нешто по кое требаше да прекинам да те читам, а не да ти реплицирам. Како можиш да бидиш толку радиоактивен, стварно не разбирам.
Без еткинсон и луиз, ама ич нема да биде )Нема врска, исто е.