F
fantomX
Гостин
Различни играчи, особено со Микел. И секој ден би го зел Микел пред Леива, а во блиска иднина истото ќе можам да го кажам и за Рамирес.Рамирес, Микел бр.2
Ја така го карактеризирам него.
Различни играчи, особено со Микел. И секој ден би го зел Микел пред Леива, а во блиска иднина истото ќе можам да го кажам и за Рамирес.Рамирес, Микел бр.2
Ја така го карактеризирам него.
Според мене се исти, во дефанзива се добри колку толку, во офанзива никаде ги нема, и лесно губат топка мада Рамирес има големи шанси да биде и над двајцава, посебно со последните перформанси кои ги прикажува.Различни играчи, особено со Микел. И секој ден би го зел Микел пред Леива, а во блиска иднина истото ќе можам да го кажам и за Рамирес.
Изгледа не ја разбираш играта на Микел, ама ајде. Офанзивно ми требаа само неговите технички добро изработени и кратки и долги пасој, инаку неговата главна улога е трет центархалф.Според мене се исти, во дефанзива се добри колку толку, во офанзива никаде ги нема, и лесно губат топка мада Рамирес има големи шанси да биде и над двајцава, посебно со последните перформанси кои ги прикажува.
Да речеме дека е така, зарем и Леива не ја има сличната улога, по тоа што сум го гледал коментирам.Изгледа не ја разбираш играта на Микел, ама ајде. Офанзивно ми требаа само неговите технички добро изработени и кратки и долги пасој, инаку неговата главна улога е трет центархалф.
Можеби ја има истата улога, Ливерпул не сум го гледал од ко не тепаа на Енфилд, ама то не значи дека го има истиот квалитет и истите карактеристики. Јас секогаш би го зел Микел пред Леива, во секој случај.Да речеме дека е така, зарем и Леива не ја има сличната улога, по тоа што сум го гледал коментирам.
Можеби.Лукас за сите вас тука е класа море брацо.
Разбудете се тро, сакале нејќеле за максимум 1 сезона ќе си мислите сосем друго за Лукас (иако ни оддалеку нема да признаете). Тиквар беше тежок, никој ни од нас не го сакаше, ама реалноста и перформансите на теренот што ѓи дава годинава велат спротивно. Без разлика дали вие го сметате за добар играч или не, детето уште многу малку ќе ора.
На крај краева, оваа сезона Лукас може многу повеќе да се испофали од Маскерано. Нашиов игра, се подобрува со голема брзина, другиот му го грее местенцето на клупа на Бускетс, и во исто време отапува со уште поголема брзина.![]()
Јасно. Ја се извињавам не мислев посебно за Челзи, или пак во споредба со Микел. Не знам ништо за Микел до душа, а за Рамирес знам од вас дека го пцуете колку ќе стасате.Можеби.
Јас сепак и натаму ќе го одберам Микел, едноставно мислам дека има покорсини карактеристики од Леива за Челзи.
Глупости се тоа, јас го видов преку Google Maps дека со шатл директно изнајмен од НАСА, замина некаде нагоре. Дестинација непозната.Eurosport:
The Mirror, who did earlier report a fee had been agreed, now claim Fernando Torres has left Melwood by helicopter!
@Mirrorfootball are having a slight problem working out the difference between a helicopter and a car. They've just re-tweeted that Fernando Torres did not leave training by air.Eurosport:
The Mirror, who did earlier report a fee had been agreed, now claim Fernando Torres has left Melwood by helicopter!
Магарето му вика на зајакот, дека има големи уши :tv:Торескиња си го покажа вистинското лице, ако некој не му го знаеше де ^_^
Не заебавај, незнаев дека и Христов побарал трансфер од клубот.Магарето му вика на зајакот, дека има големи уши :tv: