Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Рамирес, Микел бр.2
Ја така го карактеризирам него.
Различни играчи, особено со Микел. И секој ден би го зел Микел пред Леива, а во блиска иднина истото ќе можам да го кажам и за Рамирес.

A

Auditore

Гостин
Различни играчи, особено со Микел. И секој ден би го зел Микел пред Леива, а во блиска иднина истото ќе можам да го кажам и за Рамирес.
Според мене се исти, во дефанзива се добри колку толку, во офанзива никаде ги нема, и лесно губат топка мада Рамирес има големи шанси да биде и над двајцава, посебно со последните перформанси кои ги прикажува.

F

fantomX

Гостин
Според мене се исти, во дефанзива се добри колку толку, во офанзива никаде ги нема, и лесно губат топка мада Рамирес има големи шанси да биде и над двајцава, посебно со последните перформанси кои ги прикажува.
Изгледа не ја разбираш играта на Микел, ама ајде. Офанзивно ми требаа само неговите технички добро изработени и кратки и долги пасој, инаку неговата главна улога е трет центархалф.

A

Auditore

Гостин
Изгледа не ја разбираш играта на Микел, ама ајде. Офанзивно ми требаа само неговите технички добро изработени и кратки и долги пасој, инаку неговата главна улога е трет центархалф.
Да речеме дека е така, зарем и Леива не ја има сличната улога, по тоа што сум го гледал коментирам.

F

fantomX

Гостин
Да речеме дека е така, зарем и Леива не ја има сличната улога, по тоа што сум го гледал коментирам.
Можеби ја има истата улога, Ливерпул не сум го гледал од ко не тепаа на Енфилд, ама то не значи дека го има истиот квалитет и истите карактеристики. Јас секогаш би го зел Микел пред Леива, во секој случај.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Лукас за сите вас тука е класа море брацо.

Разбудете се тро, сакале нејќеле за максимум 1 сезона ќе си мислите сосем друго за Лукас (иако ни оддалеку нема да признаете). Тиквар беше тежок, никој ни од нас не го сакаше, ама реалноста и перформансите на теренот што ѓи дава годинава велат спротивно. Без разлика дали вие го сметате за добар играч или не, детето уште многу малку ќе ора.

На крај краева, оваа сезона Лукас може многу повеќе да се испофали од Маскерано. Нашиов игра, се подобрува со голема брзина, другиот му го грее местенцето на клупа на Бускетс, и во исто време отапува со уште поголема брзина. :)

F

fantomX

Гостин
Лукас за сите вас тука е класа море брацо.

Разбудете се тро, сакале нејќеле за максимум 1 сезона ќе си мислите сосем друго за Лукас (иако ни оддалеку нема да признаете). Тиквар беше тежок, никој ни од нас не го сакаше, ама реалноста и перформансите на теренот што ѓи дава годинава велат спротивно. Без разлика дали вие го сметате за добар играч или не, детето уште многу малку ќе ора.

На крај краева, оваа сезона Лукас може многу повеќе да се испофали од Маскерано. Нашиов игра, се подобрува со голема брзина, другиот му го грее местенцето на клупа на Бускетс, и во исто време отапува со уште поголема брзина. :)
Можеби.

Јас сепак и натаму ќе го одберам Микел, едноставно мислам дека има покорсини карактеристики од Леива за Челзи.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Можеби.

Јас сепак и натаму ќе го одберам Микел, едноставно мислам дека има покорсини карактеристики од Леива за Челзи.
Јасно. Ја се извињавам не мислев посебно за Челзи, или пак во споредба со Микел. Не знам ништо за Микел до душа, а за Рамирес знам од вас дека го пцуете колку ќе стасате.

Зборот ми беше да се прескокне мислењето веќе дека Лукас е дрвото кое беше пред 1-2 сезони. А на пустите желби нема да одговорам, ќе си видите сами.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.020
Eurosport:
The Mirror, who did earlier report a fee had been agreed, now claim Fernando Torres has left Melwood by helicopter!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Eurosport:
The Mirror, who did earlier report a fee had been agreed, now claim Fernando Torres has left Melwood by helicopter!
Глупости се тоа, јас го видов преку Google Maps дека со шатл директно изнајмен од НАСА, замина некаде нагоре. Дестинација непозната.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Eurosport:
@Mirrorfootball are having a slight problem working out the difference between a helicopter and a car. They've just re-tweeted that Fernando Torres did not leave training by air.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom