Barclays Premier League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Со Штрафценегер имаме кладба,јас велам дека Сити нема да е меѓу првите 4,тој вели дека ке бидат.
Сега останува да видиме.
Еј. Се кладевме у носење аватар 1 месец, така? ))
Сите знаеме дека Сити ќе бидат у првите 4, еве сеа и Џеко го земаа а може и уше некој ќе земат.. така да ќе ти дадам една шанса. Сега да ти дадам аватар и да го носиш само 3 дена.. греота ќе бидеш летоска, цел месец нема да можеш да го носиш на аватар новото екстра засилување на Милан...
Што викаш? ))

Един Џеко: ''Отсекогаш сакав да играм за Сити''

:pos:

Добро бе,како не им е срам со ваквите изјави?

По-промашена инвестиција ако има од овој црепов босански,ја еве!

:pos:

Добро бе,како не им е срам со ваквите изјави?

По-промашена инвестиција ако има од овој црепов босански,ја еве!

И мене ми личи на промашена инвестиција, ама ова дека отсекогаш сакал да игра во Сити...:nesvest::pop:

Mу имаат дадено неколку милиончиња однапред за да даде таква изјава. :pos:

Liverpool FC confirmed today that manager Roy Hodgson has left the club by mutual consent.

Ние се ослободивме!

Посакувам среќа на Челзи во истото :)

Голем кикс на Ливерпул...на ден пред дерби со Манчестер...ме потсеќа ова кога Челзи го кикнаа Мурињо и го тупнаа Грант баш против Манчестер...што значи утре ќе ве плеснеме двоструко...шала на страна, ама од дополнителна мотивација (утрешниот натпревар), ќе се претвори во демотивација за вашите играчи...ама па од друга страна, се ослободивте од Бенитез 2...

Не не, сменија ги веќе изјавите. Сега викат "одсекојпат сакав да играм за клуб со големи амбиции како Сити (мислејќи на парите)" :)

Голем кикс на Ливерпул...на ден пред дерби со Манчестер...ме потсеќа ова кога Челзи го кикнаа Мурињо и го тупнаа Грант баш против Манчестер...што значи утре ќе ве плеснеме двоструко...шала на страна, ама од дополнителна мотивација (утрешниот натпревар), ќе се претвори во демотивација за вашите играчи...ама па од друга страна, се ослободивте од Бенитез 2...

Држи вода донекаде ова. Ама од каде што јас гледам, со Хоџсон секако ќе го јадеме утре, и од демотивирани како што се сега, не знам во што наредно би прешле. Вака и да изгубиме утре, мислам дека Кени ќе е едно 15 класи подобар во поглед на авторитет и мотивација, без разлика од утрешната утакмица.

И рака на срце, и без тренер на ниеден играч на Ливерпул нема да му недостасува мотивација да игра против Јунајтед на ОТ пред 9000 нивни навивачи. Овој натпревар не можеш никако да го земеш за сигурен, без разлика на околностите, и знам дека и самиот си свесен во тоа.

Утре Овен стрела за победа во инџури тајм. Мора 2011 да почне феноменално. :)

Еј. Се кладевме у носење аватар 1 месец, така? ))
Сите знаеме дека Сити ќе бидат у првите 4, еве сеа и Џеко го земаа а може и уше некој ќе земат.. така да ќе ти дадам една шанса. Сега да ти дадам аватар и да го носиш само 3 дена.. греота ќе бидеш летоска, цел месец нема да можеш да го носиш на аватар новото екстра засилување на Милан...
Што викаш? ))
Сеедно,ако сакаш дај сеа,ако не ќе чекаме до летото,кладба си е кладба,па нема да бегам од тоа носење аватар 1 месец.

Сеедно,ако сакаш дај сеа,ако не ќе чекаме до летото,кладба си е кладба,па нема да бегам од тоа носење аватар 1 месец.
Еве за сега што ти спремив...

AMAURI.JPG

Сакаш сега да го носиш 3 дена или ќе чекаме до лето?

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Нели Милан и Јувентус беа едно време ??? :pos2:

--- надополнето ---

Држи вода донекаде ова. Ама од каде што јас гледам, со Хоџсон секако ќе го јадеме утре, и од демотивирани како што се сега, не знам во што наредно би прешле. Вака и да изгубиме утре, мислам дека Кени ќе е едно 15 класи подобар во поглед на авторитет и мотивација, без разлика од утрешната утакмица.

И рака на срце, и без тренер на ниеден играч на Ливерпул нема да му недостасува мотивација да игра против Јунајтед на ОТ пред 9000 нивни навивачи. Овој натпревар не можеш никако да го земеш за сигурен, без разлика на околностите, и знам дека и самиот си свесен во тоа.

This!! Ионака играчите не играа кога беше Рој!! Сега ќе бидат мотивирани како што рече колегата не им треба ни менаџер за да играат против вас!! Па сега да видиме колку ќе ги мотивира кралот!!!

--- надополнето ---

Утре Овен стрела за победа во инџури тајм. Мора 2011 да почне феноменално. :)

Знам. Ќе дадат 4 продолжение а Овен во 97 ќе стрела!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom