Liverpool FC confirmed today that manager Roy Hodgson has left the club by mutual consent.
Ние се ослободивме!
Посакувам среќа на Челзи во истото
Ние се ослободивме!
Посакувам среќа на Челзи во истото

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј. Се кладевме у носење аватар 1 месец, така? ))Со Штрафценегер имаме кладба,јас велам дека Сити нема да е меѓу првите 4,тој вели дека ке бидат.
Сега останува да видиме.
Един Џеко: ''Отсекогаш сакав да играм за Сити''
Добро бе,како не им е срам со ваквите изјави?
По-промашена инвестиција ако има од овој црепов босански,ја еве!
Liverpool FC confirmed today that manager Roy Hodgson has left the club by mutual consent.
Ние се ослободивме!
Посакувам среќа на Челзи во истото![]()
Џеко: Како мал сонував да играм за голем клуб како што е Сити.
Голем кикс на Ливерпул...на ден пред дерби со Манчестер...ме потсеќа ова кога Челзи го кикнаа Мурињо и го тупнаа Грант баш против Манчестер...што значи утре ќе ве плеснеме двоструко...шала на страна, ама од дополнителна мотивација (утрешниот натпревар), ќе се претвори во демотивација за вашите играчи...ама па од друга страна, се ослободивте од Бенитез 2...
Сеедно,ако сакаш дај сеа,ако не ќе чекаме до летото,кладба си е кладба,па нема да бегам од тоа носење аватар 1 месец.Еј. Се кладевме у носење аватар 1 месец, така? ))
Сите знаеме дека Сити ќе бидат у првите 4, еве сеа и Џеко го земаа а може и уше некој ќе земат.. така да ќе ти дадам една шанса. Сега да ти дадам аватар и да го носиш само 3 дена.. греота ќе бидеш летоска, цел месец нема да можеш да го носиш на аватар новото екстра засилување на Милан...
Што викаш? ))
Ае ке чекаме до летоЕве за сега што ти спремив...
Прегледај го приврзокот 38857
Сакаш сега да го носиш 3 дена или ќе чекаме до лето?
Един Џеко: ''Отсекогаш сакав да играм за Сити''
Држи вода донекаде ова. Ама од каде што јас гледам, со Хоџсон секако ќе го јадеме утре, и од демотивирани како што се сега, не знам во што наредно би прешле. Вака и да изгубиме утре, мислам дека Кени ќе е едно 15 класи подобар во поглед на авторитет и мотивација, без разлика од утрешната утакмица.
И рака на срце, и без тренер на ниеден играч на Ливерпул нема да му недостасува мотивација да игра против Јунајтед на ОТ пред 9000 нивни навивачи. Овој натпревар не можеш никако да го земеш за сигурен, без разлика на околностите, и знам дека и самиот си свесен во тоа.
Утре Овен стрела за победа во инџури тајм. Мора 2011 да почне феноменално.![]()