Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
M

mercenary

Гостин
Со Штрафценегер имаме кладба,јас велам дека Сити нема да е меѓу првите 4,тој вели дека ке бидат.
Сега останува да видиме.
Еј. Се кладевме у носење аватар 1 месец, така? ))
Сите знаеме дека Сити ќе бидат у првите 4, еве сеа и Џеко го земаа а може и уше некој ќе земат.. така да ќе ти дадам една шанса. Сега да ти дадам аватар и да го носиш само 3 дена.. греота ќе бидеш летоска, цел месец нема да можеш да го носиш на аватар новото екстра засилување на Милан...
Што викаш? ))

В

Вори

Гостин
Един Џеко: ''Отсекогаш сакав да играм за Сити''

:pos:

Добро бе,како не им е срам со ваквите изјави?

По-промашена инвестиција ако има од овој црепов босански,ја еве!

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349

:pos:

Добро бе,како не им е срам со ваквите изјави?

По-промашена инвестиција ако има од овој црепов босански,ја еве!
И мене ми личи на промашена инвестиција, ама ова дека отсекогаш сакал да игра во Сити...:nesvest::pop:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Mу имаат дадено неколку милиончиња однапред за да даде таква изјава. :pos:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.860
Поени од реакции
11.526
Liverpool FC confirmed today that manager Roy Hodgson has left the club by mutual consent.

Ние се ослободивме!

Посакувам среќа на Челзи во истото :)
Голем кикс на Ливерпул...на ден пред дерби со Манчестер...ме потсеќа ова кога Челзи го кикнаа Мурињо и го тупнаа Грант баш против Манчестер...што значи утре ќе ве плеснеме двоструко...шала на страна, ама од дополнителна мотивација (утрешниот натпревар), ќе се претвори во демотивација за вашите играчи...ама па од друга страна, се ослободивте од Бенитез 2...

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Џеко: Како мал сонував да играм за голем клуб како што е Сити.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Не не, сменија ги веќе изјавите. Сега викат "одсекојпат сакав да играм за клуб со големи амбиции како Сити (мислејќи на парите)" :)

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Голем кикс на Ливерпул...на ден пред дерби со Манчестер...ме потсеќа ова кога Челзи го кикнаа Мурињо и го тупнаа Грант баш против Манчестер...што значи утре ќе ве плеснеме двоструко...шала на страна, ама од дополнителна мотивација (утрешниот натпревар), ќе се претвори во демотивација за вашите играчи...ама па од друга страна, се ослободивте од Бенитез 2...
Држи вода донекаде ова. Ама од каде што јас гледам, со Хоџсон секако ќе го јадеме утре, и од демотивирани како што се сега, не знам во што наредно би прешле. Вака и да изгубиме утре, мислам дека Кени ќе е едно 15 класи подобар во поглед на авторитет и мотивација, без разлика од утрешната утакмица.

И рака на срце, и без тренер на ниеден играч на Ливерпул нема да му недостасува мотивација да игра против Јунајтед на ОТ пред 9000 нивни навивачи. Овој натпревар не можеш никако да го земеш за сигурен, без разлика на околностите, и знам дека и самиот си свесен во тоа.

G

Gray Foxx

Гостин
Утре Овен стрела за победа во инџури тајм. Мора 2011 да почне феноменално. :)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Еј. Се кладевме у носење аватар 1 месец, така? ))
Сите знаеме дека Сити ќе бидат у првите 4, еве сеа и Џеко го земаа а може и уше некој ќе земат.. така да ќе ти дадам една шанса. Сега да ти дадам аватар и да го носиш само 3 дена.. греота ќе бидеш летоска, цел месец нема да можеш да го носиш на аватар новото екстра засилување на Милан...
Што викаш? ))
Сеедно,ако сакаш дај сеа,ако не ќе чекаме до летото,кладба си е кладба,па нема да бегам од тоа носење аватар 1 месец.

M

mercenary

Гостин
Сеедно,ако сакаш дај сеа,ако не ќе чекаме до летото,кладба си е кладба,па нема да бегам од тоа носење аватар 1 месец.
Еве за сега што ти спремив...

AMAURI.JPG

Сакаш сега да го носиш 3 дена или ќе чекаме до лето?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.782
Поени од реакции
12.114
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Нели Милан и Јувентус беа едно време ??? :pos2:

--- надополнето ---

Држи вода донекаде ова. Ама од каде што јас гледам, со Хоџсон секако ќе го јадеме утре, и од демотивирани како што се сега, не знам во што наредно би прешле. Вака и да изгубиме утре, мислам дека Кени ќе е едно 15 класи подобар во поглед на авторитет и мотивација, без разлика од утрешната утакмица.

И рака на срце, и без тренер на ниеден играч на Ливерпул нема да му недостасува мотивација да игра против Јунајтед на ОТ пред 9000 нивни навивачи. Овој натпревар не можеш никако да го земеш за сигурен, без разлика на околностите, и знам дека и самиот си свесен во тоа.
This!! Ионака играчите не играа кога беше Рој!! Сега ќе бидат мотивирани како што рече колегата не им треба ни менаџер за да играат против вас!! Па сега да видиме колку ќе ги мотивира кралот!!!

--- надополнето ---

Утре Овен стрела за победа во инџури тајм. Мора 2011 да почне феноменално. :)
Знам. Ќе дадат 4 продолжение а Овен во 97 ќе стрела!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom