Barclays Premier League 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е до нив, не смеат да пренесуваат во 17 часот поради македонско првенство:tapp:

Епа затоа што има само 2 преноса викендот, може да ја даваат Ливерпул - Астон Вила во понеделник :toe:

Продолжен трансфер рокот

"Премиер лигата потврдува дека летниот трансфер прозорец ќе се затвори во 18 часот во вторник, 1 септември"- се вели во официјалното соопштение од лигата.
"Рокот е продолжен поради тоа што 31 август паѓа на денот на празникот на банките"- се вели уште во соопштението.
Слично продолжување на рокот имаше и изминатото лето бидејќи 31 август се паѓаше во недела, а продолжен беше и зимскиот трансферен рок.

Какви изненадувања во Премиер лигата....

Новите премиерлигашки екипи Волвс,Бранли и Бирмингам дојдеа до победа....

Виган - Волвс 0-1
Бранли - Манутд 1-0
Бирмингам - Портсмунт 1-0

Браво!

Is Manchester United to be written off the tittle race now?

It's quite simple, after automatically writing off Liverpool from the tittle race, who actually happened to lose against a team that bombed Hull City, it is now quite easy to say that Manchester United can start focusing on next season, since they lost to a team that has just been promoted to the Premier League this season.

:pos2::pos2::pos2:

Импресиониран сум од Барнли,дури и возможно е да го повторат краткиот успех што го имаа Хул минатата сезона,ако продолжат вака.Ќе биде многу интересно до крај.

Иначе знае некој шо се деси со ПАТО? Ми фалат неговите текстови од А1.com.mk.

ne mi e jasno zosto site go otpisuvaat Arsenal?? go imaat mozebi najdobriot plejmejker( cesc), go imaat vanPersie, i nza drugi talenti kako denilson i walcot...navistina mislam deka Arsenal se top favoriti iako podragi mi se manchester koi sekako imaat minimalni sansi za titula godinava...dokaz e vecerasniot poraz od burnley

Ајде честито пораз на Јунајтед, нека ви се множат, како што сакам да му се множат и победите на Ливерпул.
Тотенхем игра одлично, и сигурно дека сезонава ќе котира на 5-6 место, а зошто не и погоре.

Ајде честито пораз на Јунајтед, нека ви се множат, како што сакам да му се множат и победите на Ливерпул.
Тотенхем игра одлично, и сигурно дека сезонава ќе котира на 5-6 место, а зошто не и погоре.
Фала на честитките,да ви се врати уште на следниот натпревар..и тоа да ви се повторува низ цела сезона...Џабе дркате кога само 2 натпревари се имат одиграно..Има уште 36...А на нив може се да се случи,посебно во Премиер Лигата...

Кој позер човече. :teshi:

Иначе денес Хант пак постигнал гол, иако Хал јаде петарда. Искрено му посакувам да му е последен гол во кариерата.

Кој позер човече. :teshi:

Иначе денес Хант пак постигнал гол, иако Хал јаде петарда. Искрено му посакувам да му е последен гол во кариерата.

Прв,последен ни бапна нас гол..:nesum:

Последната изјава на пато мислам дека беше: Челзи ме сака но јас останувам во Милан...:toe:

Ако сум грешка нека ме исправи некој...
Брат тој прашуваше за членот ПАТО_007:back:

И мене да би ме прашале би останал во Милан иако сум навивач на двете екипи

МНОГУ СУМ ОТСУТЕН ПА ВО ОВОЈ ПОСТ ЕВЕ ЕДЕН ПОЗДРАВ ЗА СИТЕ ШТО СЛЕДАТ АНГЛИСКО ИАКО МИСЛАМ ДЕКА НА КОМЕНТАТОРОТ ГЛАСОТ НЕ МУ Е ВО РЕД ПА НЕКА НИ ОСТАВИ НА НАС ДА КОМЕНТИРАМЕ АНГЛИСКО ПРЕКУ ИНТЕРНЕТОВ
ИСТО ТАКА ПОЗДРАВ И ДО СИТЕ ЧЛЕНОВИ НА ФОРУМОВ КОГА ЌЕ ИМАМ ВРЕМЕ ПАК ЌЕ ПИШАМ НЕШТО

Не ми се верува Манчестер загуби од Барнли....:tapp::tapp::tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom