Barclays Premier League 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Barclays Premier League во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    438
Статус
Затворена за нови мислења.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Од овие играчи на Челзи, не можам. Тие се едноставно....специјални.

Дека баш е добро за некој клуб ако работи финансиски успешно и има многу пари, ама негој фаној тогаш да ми зборуваат за Челзи и парите, па макар биле и на Абрамович, е смешно, особено сега кога човекот сериозно „е попизден“ од то шо беше цеден досега.

Ако ова болдирано за Бербатов е вистина, тогаш Фергусон сериозно го газат годините и со право премногу се плаши од смртта.
Околу второво болдирано во овај контекст, пак морам: Анелка е Зинедин Зидан за Бербатов. Верувам дека го знајш профилот „Зинедин Зидан“.

Ако 30+ милионски во фунти напаѓач можи да е втор напаѓач во тим, тогаш батали Абрамович, дај парите на Јунајтед! :icon_mrgr

Побогу човече, то беше чисто тро прилепски, ко шо е и ова сега, колку да тргниме тро релаксирачки, кој црн литературен ебаго.... :toe:
Па да, глупо ти беше тва шо го кажа, сега си потврдих.
Точно е, да, ама јас тука не га гледам склерозноста на Ферги. :) Ако тргнеме по тва кој за колко пари е донесен-таков статус да има (1,2 напаѓач), кај вас Шева сега ќе беше незаменлив, а Балак веќе ќе беше капитен у пензија. :)
Мислам оти ме разбера за дијалекто шо сакам да кажам, уживи.

F

fantomX

Гостин
Па да, глупо ти беше тва шо го кажа, сега си потврдих.
Точно е, да, ама јас тука не га гледам склерозноста на Ферги. :) Ако тргнеме по тва кој за колко пари е донесен-таков статус да има (1,2 напаѓач), кај вас Шева сега ќе беше незаменлив, а Балак веќе ќе беше капитен у пензија. :)
Мислам оти ме разбера за дијалекто шо сакам да кажам, уживи.
Јебига, ги знам играчите на Челзи, и знам дека не е глупо, безразлика дали тебе ти е глупо или не.
Па така де, Шева беше дупка која на „кутриот“ Абрамович му ја подметнаа од Милан откако во нивната лабараторија јасно „пресметале“ дека Шевченко нема да биди ко шо беше појќе и вреди да се дај за тие пари (зато пак сега мозокот на МиланЛаб им го зеде Челзи заедно со Анчелоти... :icon_mrgr)....ама од Шева ништо, и замина. Бербатов значи, отако заклучивме дека треба да се споредува со Шева, а не со Анелка.....ќе видиме.
За дијалекто разбрав, и стварно не разбирам шо е проблем...ебаго. Туку ај, не ми се верува дека во ова време за ова пишувам....:jaj:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Аман бе ЗЗанчи, не споредувај Бербатов со Анелка, ќе ти се смее форумов

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Добро де човек, разбери шо сакам да кажам па после нека ми се смее цел форум. И говореш как разликата меѓу Анелка и Бербатов да е од тука до месечиинта.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638

Каков ѕвер, денот откако го отпуштија од Вест Хем им носи кафе на новинарите пред неговата куќа и ги замолува да не го прашуваат ништо со неговата трејдмарк насмевка.Ако е легенда на Челзи, огромен респект имам за него.

Член од
3 август 2009
Мислења
178
Поени од реакции
2
Знам дека е офтопик ама слушајте ја песнава Навивачите на лестер во полуфиналето за влез во ПЛ и играја пенали против кардиф и последна серија Кермогрант го лобуваше голманот..... и знајте шо се случи. Првпат ваква работа гледам во англискиот фудбал најчесто навивачите се зад играчите па што и да направи

В

Вори

Гостин
Мислам дека се кладев со Зокиарсенал пред почетокот на изминатата сезона.
Јас викав дека Арсенал ќе биде зад Челзи,тој викаше обратно.
Кладбата беше за аватар..

Па го молам дотичниот да пише,за да му најдам еден аватар..:back:

В

Вори

Гостин
Chelsea-vs-Arsenal-8.jpg

Еве Зоки...јас мислам дека е сосема океј.:back:

M

mercenary

Гостин
Јако почиња :pos:
John Terry's uglier, balder, older brother Paul, who plays for .......
:turn:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Блекпул е новиот премиерлигаш!

1. Њукасл
2. ВБА