TheGeneral
Арогантно копиле
- Член од
- 17 јануари 2008
- Мислења
- 1.212
- Поени од реакции
- 583
Па да, глупо ти беше тва шо го кажа, сега си потврдих.Од овие играчи на Челзи, не можам. Тие се едноставно....специјални.
Дека баш е добро за некој клуб ако работи финансиски успешно и има многу пари, ама негој фаној тогаш да ми зборуваат за Челзи и парите, па макар биле и на Абрамович, е смешно, особено сега кога човекот сериозно „е попизден“ од то шо беше цеден досега.
Ако ова болдирано за Бербатов е вистина, тогаш Фергусон сериозно го газат годините и со право премногу се плаши од смртта.
Околу второво болдирано во овај контекст, пак морам: Анелка е Зинедин Зидан за Бербатов. Верувам дека го знајш профилот „Зинедин Зидан“.
Ако 30+ милионски во фунти напаѓач можи да е втор напаѓач во тим, тогаш батали Абрамович, дај парите на Јунајтед! :icon_mrgr
Побогу човече, то беше чисто тро прилепски, ко шо е и ова сега, колку да тргниме тро релаксирачки, кој црн литературен ебаго....
Точно е, да, ама јас тука не га гледам склерозноста на Ферги. Ако тргнеме по тва кој за колко пари е донесен-таков статус да има (1,2 напаѓач), кај вас Шева сега ќе беше незаменлив, а Балак веќе ќе беше капитен у пензија.
Мислам оти ме разбера за дијалекто шо сакам да кажам, уживи.