Barcelona-Real Madrid 26.10.2013 18:00

• Креатор на темата Креатор на темата Beck's
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победник?

• Барселона

Гласови: 80 45,7%
  • Нерешено

Гласови: 29 16,6%
  • Реал Мадрид

Гласови: 66 37,7%

• Вкупно гласачи
    175
Статус
Затворена за нови мислења.
Како може да се досуди тоа пенал у ЕлКласико?
И двајцата беа у трк и овој го подбутна Роналдо само, имаше осет судијата, да не ја растури утакмицата за безврска.
Да бе, само ова е лигашка утакмица, другите се маалски утакмици. Нема логика. Да е финале на ЛШ па да разберам, овака една од 38 утакмици.

Барса победи благодарение на тоа што ги реализираше шансите и одредена доза на среќа (шутот на Бензема). Стартот на Маскерано врз К.Роналдо во најмала раќа сомнителен, исто како една ситуација и на другата страна на теренот. Да го споменам и моментот од крај на прво полувреме кога Адриано малце ја чепна со рака па Валдес ја фати. Али ептен тешка ситуација за проценка.

817735739.gif

Што пенал бе :D

Не му се лутете на судијата за пеналот, лутете им се на играчите кои млитаво се тегарчеа низ терен.

malku cudno mu e na navivacite na real koga nema da mu dosudat penal na nekoj natprevar :D

Замисли вие шо че праевте ако ја фатеше Рамос или Пепе со рака топката одбиена од Лопез :LOL: Ама без нервози, ви честитавме, не дека не декласиравте или нешто.

Абе на форумов иаме поголеми каталонци и од каталонците, а да влезеше шутот на Бензема сите гифот у потпис ќе го стаевте :icon_lol:

Абе пак никој раката не ја спомнува :pos: Да ти ебам дискусијата на форум. Ом' на пијанка.

Udavi ja bolkata. :D

Se na se, ne ispadna loso klasiko. Kiki samo toa nervozata da kanalizira poubavo, i moze ke imat poveke sansi godinava. (y)

Абе пак никој раката не ја спомнува :pos: Да ти ебам дискусијата на форум. Ом' на пијанка.

Јас погоре ја спомнав бе. :D Али имаше игра со рака (глава) од Бејл и игра со рака (рамо) од Модриќ. Ако тоа во шеснаесетник на Барселона беше ептен тешко да се процени, имаше неколку одлуки кои од Марс се гледаа дека се неисправни (и на едната и на другата страна, можеби 1-2 повеќе против Реал).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom