- Член од
- 15 август 2009
- Мислења
- 2.023
- Поени од реакции
- 4.874
Кога Манасков е најдобар стрелец покрај Кире и Вугринец се прашуваш што не е во ред со нас. Инаку браво за Манасков, другите тотално разочарување. Како прв пат да играат натпревар.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
5,5 не беше хендикепот?Gi imam so hendikep na sportska oni aber nemat da tepaat,a ne pa da dadat poveke od 5 gola...drva,barem drvoto sluzi za nesto,ovie ic![]()
Коментаториве не се нормални!
Човече, од глупост во глупост влегуваат, коментираат ко Македонија да гази +10, а тоа сиромашкиве не можат да се одлепат од +2 повеќе.
Ракометната федерација на Грција направи исто тежок фејл што место да биде домаќин во Солун, игра во Атина. Исто ко Самс против Металург. Јеботе, театарска публика. 1000 луѓе нема во салава. Па ни химната не ни ја свиреа бе!![]()
Баш тоа му го реков на другар ми. Па со Андора, Луксембург или Сан Марино да играме, пак ќе се свири химната.И мене ме изнервира ова зошто кај нас нема шанси да ги натераш нашиве да не свират на химна,и на Лихтенштајн свират нашиве и ќе испаднеме сељаци.