Бараж за СП 2010

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Како што сите знаеме,за некои репрезентации поволно за некои не,ФИФА ја подели ждрепката на два дела односно на носители.Во првот шешир Франција,Русија,Португалија и Грција.Во вториот Украина,Ирска,БиХ и Словенија.Денеска во Цирих во 14.00 часот ќе бидат извлечени двојките.

Грција нека се падне со Украина:zlo:

Ждрепката може да ја следите во живо на fifa.com
Мој тип:

Франција-Словенија
Русија-Р. Ирска
Грција-БИХ
Португалија-Украина

Ех шо сакам Босанциве да им го наполнат газот на душманиве...

Уф колку сакам да паднат БиХ - Гејлада...аууууу од све срце ќе навивам за босанциве!

Јаки се босанциве дури појаки и од украина така да нека им се паднат Босна на гејлада да ги цвикнат убаво

Republic of Ireland-France
Portugal-Bosnia-Herzegovina
Greece-Ukraine
Russia-Slovenia

The play-offs will be contested on a two-legged, home-and-away basis on 14 and 18 November.

Greece-Ukraine
Russia-Slovenia

The play-offs will be contested on a two-legged, home-and-away basis on 14 and 18 November.

Ах Ирците најмногу ќе го примат, а и Словенциве тешко... Португалија-Босна би требало да биде најизедначена, а секако со сета сила ќе навиваме за нашите браќа Украинците против овие...од југот.

Greece-Ukraine
Russia-Slovenia

The play-offs will be contested on a two-legged, home-and-away basis on 14 and 18 November.[/quotе]

Аууу што ми е криво за Босна падна со Португалија го извлече најдебелиот крај.

Инаку Гејците се надевам дека ќе го јадат од Украина само напред за Украина!!

Koга се играат бараживе, тој врачарот ако го повреди пак Гејналдо има шанси. Сакав Гејлада да им падне на Босанциве али јебига шта је ту је. Португалциве не се у некоја што ти ја знам форма, има простор за изненадување ја не сакав само Франција да им падне иако е у тотално лоша форма не верувам дека Платини ке дозволеше не пласирање на Франција у ЈАР

Плус ако не игра Роналдо ке има и тоа какви шанси за Босна :vozbud:

Oчекуем да изедат Португалциве еден добар ќотек во Зеница, како Швицарците во Истамбул:icon_lol:

Франција,Босна,Украина и Русија мој тип дека ке поминат низ баражот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom