Барате некој закон?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Закон за онлајн коцкање и обложување во Македонија. Видов дека го има напишано на друг подфорум но сега не мозам да го најдам, па ако некој може да ми каже каде да го најдам.
Го има ли некаде овој закон. Баш ме интересира како е ова регулирано во нашата земја.

Ако може некој да ми помогне. Ми треба закон (ако воопшто има) за тоа, дали редовен студент може да работи и да биде пријавен. Поточно да отворам фирма моја дооел, и да си плаќам придонеси.

Dali nekoj e zainteresiran za kupuvanje na precisteni tekstovi na zakoni? Cenata e 300 denara od zakon, isporaka on-line, bazata na zakonski aktovi e neogranicena, se raboti i po naracka.

знае некој за законот за домување ме интересира : ако имам 2 стана на мое име , а живеам во еден ,другиот е празен, дали сум должен и за вториот да ги подмирувам обврските кои ги договори здружението во зградата ?

Ке може некој да ми даде линк кај да најдам на интернет за амнестија општо како поим и за застареност на кривични дела.Барав на право.ком.мк има нешто за амнестија ама не е општо за конфликтот од 2001 е.Фала...

Ке може некој да ми даде линк кај да најдам на интернет за амнестија општо како поим и за застареност на кривични дела.Барав на право.ком.мк има нешто за амнестија ама не е општо за конфликтот од 2001 е.Фала...
Има за тоа во Кривичниот законик.

Чим отвара на право.орг, значи има акаунт, се интересира за право, нека се снајде. Му дадов насока, нека си прочита :)
Е добро де сепак кажи нешо објасни ( особено за застарување на кривично дело ) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom