gunner_mkd
>МиСтЕр ТиПсТеР
- Член од
- 12 септември 2009
- Мислења
- 1.483
- Поени од реакции
- 83
Никој не ги побара ,ама незнам кај на друго место да ги постирам :tv:
Ристиќ и Ривалдо во напад :fudbaler:
Ристиќ и Ривалдо во напад :fudbaler:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Телевизии снимале 3та македонска лига ,голови на интернет ,хајлатјс ,преглед на коло .... :pos2: дај не се заебавајимам едно прашање, има ли негде на интернет, снимки или голови, утакмици или што било од 2ра или 3та Македонска лига?.. знам има телевизии кои ги снимаат утакмиците па ако има нешто може да ми пратите, тенкс :smir:
Телевизии снимале 3та македонска лига ,голови на интернет ,хајлатјс ,преглед на коло .... :pos2: дај не се заебавај
) 
Jas bev u stadion , prviot gol kaj Metalurg go postinga brojot 13 , a 2 gol bese EVRO GOLГОЛОВИТЕ ОД ШКЕНДИЈА МЕТАЛУРГ????????ОСОБЕНО ОД МЕТАЛУРГ МИ ТРЕБААТ АКО НЕКОЈ ЗНАЕ КАДЕ НЕКА ПИШЕ ТУКА ИЛИ ПП![]()
ne znam koj go postigna ..
ne se sekirajJas bev u stadion , prviot gol kaj Metalurg go postinga brojot 13 , a 2 gol bese EVRO GOLne znam koj go postigna ..
a utre ke gi imas i golovitene se sekiraj

Aј кога ке можеш прати ми ги и од двата тима,баш ме заинтересира вториот на Металург зборат од волеј од 15-16 метри 8цата (Марко Костенцовски мислам) го постигнал па сакам да го видам.Фала![]()
mnogu mnogu UBAV
vtoriot GOL
,