Барања за видео од натпревари!

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
Никој не ги побара ,ама незнам кај на друго место да ги постирам :tv:

Ристиќ и Ривалдо во напад :fudbaler:

dali nekoj znajt kade po internetov mozit da se gleat norveska-makedonija (ZENI) utre?

имам едно прашање, има ли негде на интернет, снимки или голови, утакмици или што било од 2ра или 3та Македонска лига?.. знам има телевизии кои ги снимаат утакмиците па ако има нешто може да ми пратите, тенкс :smir:

имам едно прашање, има ли негде на интернет, снимки или голови, утакмици или што било од 2ра или 3та Македонска лига?.. знам има телевизии кои ги снимаат утакмиците па ако има нешто може да ми пратите, тенкс :smir:
Телевизии снимале 3та македонска лига ,голови на интернет ,хајлатјс ,преглед на коло .... :pos2: дај не се заебавај

Телевизии снимале 3та македонска лига ,голови на интернет ,хајлатјс ,преглед на коло .... :pos2: дај не се заебавај

Пошто не си многу упатен у муабетов еве ќе ти кажам дека снимаат, и дека има, да знаев каде немаше да прашувам, и да знаев дека HE снимаат истотака немаше да прашувам..

ГОЛОВИТЕ ОД ШКЕНДИЈА МЕТАЛУРГ????????ОСОБЕНО ОД МЕТАЛУРГ МИ ТРЕБААТ АКО НЕКОЈ ЗНАЕ КАДЕ НЕКА ПИШЕ ТУКА ИЛИ ПП :)

ГОЛОВИТЕ ОД ШКЕНДИЈА МЕТАЛУРГ????????ОСОБЕНО ОД МЕТАЛУРГ МИ ТРЕБААТ АКО НЕКОЈ ЗНАЕ КАДЕ НЕКА ПИШЕ ТУКА ИЛИ ПП :)
Jas bev u stadion , prviot gol kaj Metalurg go postinga brojot 13 , a 2 gol bese EVRO GOL :) ne znam koj go postigna ..

a utre ke gi imas i golovite :) ne se sekiraj

Jas bev u stadion , prviot gol kaj Metalurg go postinga brojot 13 , a 2 gol bese EVRO GOL :) ne znam koj go postigna ..

a utre ke gi imas i golovite :) ne se sekiraj

Aј кога ке можеш прати ми ги и од двата тима,баш ме заинтересира вториот на Металург зборат од волеј од 15-16 метри 8цата (Марко Костенцовски мислам) го постигнал па сакам да го видам.Фала :)

Aј кога ке можеш прати ми ги и од двата тима,баш ме заинтересира вториот на Металург зборат од волеј од 15-16 метри 8цата (Марко Костенцовски мислам) го постигнал па сакам да го видам.Фала :)

EVRO GOL :) mnogu mnogu UBAV :D vtoriot GOL :)

a prviot taka Gol :) :P ,

p.s. i SHKENDIJA ( Mustafi ) postigna EVRO GOL

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom