БАРАМ ЖЕНСКА

• Креатор на темата Креатор на темата Swen
  • Време на започнување Време на започнување
затоа што ние машките немаме поверение да им го довериме животот на девојките возачи. Тие се ризични визачи. Научно докажано додека возат ке размислуваат дали шминката им е размачкана или дали оној ја сакал или дали ке и се јави, абе вози колата не ми ногу мисли. =)

затоа што ние машките немаме поверение да им го довериме животот на девојките возачи. Тие се ризични визачи. Научно докажано додека возат ке размислуваат дали шминката им е размачкана или дали оној ја сакал или дали ке и се јави, абе вози колата не ми ногу мисли. =)

Ама апетитите пораснале :) не барате женски со бесни коли, вие машките барате нешто погабаритно :pos:

пфф. Шо ми треба девојка со бесна кола? треба да сум ретардиран за да го сакам тоа, види мил ми е моментот со девојка, ама животот ми е помил. А јас лично само барам да има убави раце... =)

Не бе, тамам си е.

Само се чудам зш слободните женски на форумов не се фалат `ко машкиве која што вози :raz:

Уствари да, у право си.Темава е добра за билдање постови, тоа у играчница не е возможно.

Мал совет до оние кои бараат женска во темава на што треба да обратат посебно внимание!!!

Абе најдовте соулмејт? иЛи приближно далеку од тоа?

Народе како иде? Напредок има ли?
или се уште се тапка у место како нашиот непотребен пат кон ЕУ и НАТО?

Искористете ја групава, може ќе ви помогне.

Како е
products_rattan.jpg
?

Јако е, само никој нејќе да се нафати да полага место мене (Ваљда нејќат пиво).

темава се вика Барам Женска или барам полагачи... ?
ВТФ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom