Фала за помошта.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала за помошта.
A moze li nekoj da mi kaze nekoj dobar program za simnuvanje na igri oti od ovie torentite se raspuknav...me nerviraat mnogu..nikako ne simnuvaat
Isto taka zaboraiv da pitam ...ako ima i nekoj program za se4ewnje na klipovi...moze po pp
...a za torentite ne mi gi otvara ni od zamunda ni od mininova...deset pati gi reinstalirah i bit torent i u torent
....nekitFirewall-от и Anti Virus-от исклучи ги и пробај дали така ќе сака, ако така сака тогаш имаш подесено во опциите да блокират одредени работи, а доколку ни така не работи ондак незнам.
A isto sakav i da prasam.... za zaboravena lozinka na zamunda ili za nova registracija da si napravam ako moze nekoj da mi pomogne
....nekit
Help, направив формат, без да забележам дека на C:______ имам потребни документи, сега ги немам повеќе. Ми треба некое програмче кое ќе ми ги врати. Некој документи ми требаат за утре...:nesvest:
Тханс тоо муцх, ке ти кажам како ќе помине..фајром
Али ако бил quick формат веројатно може пробај ова http://www.datarecoverydownload.com/