Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
A moze li nekoj da mi kaze nekoj dobar program za simnuvanje na igri oti od ovie torentite se raspuknav...me nerviraat mnogu..nikako ne simnuvaat

Isto taka zaboraiv da pitam ...ako ima i nekoj program za se4ewnje na klipovi...moze po pp

A moze li nekoj da mi kaze nekoj dobar program za simnuvanje na igri oti od ovie torentite se raspuknav...me nerviraat mnogu..nikako ne simnuvaat

Isto taka zaboraiv da pitam ...ako ima i nekoj program za se4ewnje na klipovi...moze po pp

Не симнуваат затоа што наоѓаш некои чкљ торенти со 1-2 сидери и со ограничен download. Добри торенти имаш на zamunda.net, mininova.org, demonoid.com и слично.
За ова второто, прочитај 2 поста над твојот.

Ama ovoj movie maker ne e za se4enje... a za torentite ne mi gi otvara ni od zamunda ni od mininova...deset pati gi reinstalirah i bit torent i u torent

...a za torentite ne mi gi otvara ni od zamunda ni od mininova...deset pati gi reinstalirah i bit torent i u torent

Firewall-от и Anti Virus-от исклучи ги и пробај дали така ќе сака, ако така сака тогаш имаш подесено во опциите да блокират одредени работи, а доколку ни така не работи ондак незнам.

П.С. Гледај торентите да имаат што побеќе сидери.

A isto sakav i da prasam.... za zaboravena lozinka na zamunda ili za nova registracija da si napravam ako moze nekoj da mi pomogne

Firewall-от и Anti Virus-от исклучи ги и пробај дали така ќе сака, ако така сака тогаш имаш подесено во опциите да блокират одредени работи, а доколку ни така не работи ондак незнам.
....nekit

A isto sakav i da prasam.... za zaboravena lozinka na zamunda ili za nova registracija da si napravam ako moze nekoj da mi pomogne

....nekit

За пасвордот на замунда: Логирај се погрешно и ќе ти даде линк за да си го вратиш пасот.

За нов јузер, ќе почекаш некој месец кога ќе пуштат повеќе место.

Барам програма за некој ефекти т.е за гласови правење.Ми треба функцијата исто text to speech.И да има програмата некој ефекти,да се додаде во самиот звук.

Некој да знае да ми каже како се прават .kar фајлови?:toe:
:back:

Mi treba programa sto ovozmozuva za video klipovi da mozis nekoj del da go skries kako na primer nekoj so gi krijat na video klipovine reg.tabli ili lugeno vo facana..
Takvo programce mi trebi

Help, направив формат, без да забележам дека на C:______ имам потребни документи, сега ги немам повеќе. Ми треба некое програмче кое ќе ми ги врати. Некој документи ми требаат за утре...:nesvest:

Help, направив формат, без да забележам дека на C:______ имам потребни документи, сега ги немам повеќе. Ми треба некое програмче кое ќе ми ги врати. Некој документи ми требаат за утре...:nesvest:

фајром
Али ако бил quick формат веројатно може пробај ова http://www.datarecoverydownload.com/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom