Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
FL Studio 8 XXL фул верзија да е и со кракот.

edit: Ми дадоа. :smir:

ми треба програма за музика,да го исечам вокалот,да биде само музиката

Ај пуштете Internet download manager по ПП, некој понов и проверен..зш последниов шо го имав ми е** мајче...изглеа самиот ми ги заразуваше фајловите шо ги симнувам..ај плс..

Ај пуштете Internet download manager по ПП, некој понов и проверен..зш последниов шо го имав ми е** мајче...изглеа самиот ми ги заразуваше фајловите шо ги симнувам..ај плс..

IDM 5.15 на ПП

Еве ти подобро, со ова и клипчињата од јутуб и слични страници (јупорн) можеш директно да ги симнуваш додека ги гледаш, плус и бесплатен е па нема потреба од крак.

http://www.download.com/Orbit-Downloader/3000-2071_4-10600926.html?tag=mncol

Аце има некој проблем со rapidshare фајлот што ми го даде..

Еве ти подобро, со ова и клипчињата од јутуб и слични страници (јупорн) можеш директно да ги симнуваш додека ги гледаш, плус и бесплатен е па нема потреба од крак.

http://www.download.com/Orbit-Downloader/3000-2071_4-10600926.html?tag=mncol

фала за ова...ке го пробам..

Аце има некој проблем со rapidshare фајлот што ми го даде..

Каков проблем ? Јас го симнав торентот, му направив аплоад на рапидшејр и ти го пратив линкот. Со истиот торент и јас ја симнав програмата, и работи. :toe:

Каков проблем ? Јас го симнав торентот, му направив аплоад на рапидшејр и ти го пратив линкот. Со истиот торент и јас ја симнав програмата, и работи. :toe:

Па стискам download и ми вика Page load error, network timeout...а не е до конекцијата, се друго ми отвара..

Здраво.....
Дали знае некој програм што зборува :) се шалам потребен ми е програм на кој што се пишува текст и тој програм го изговара ми треба не обичен глас туку за правење или додавање во некоја песна во тоа песните од Megamix Sensation има такви гласови ако знае некој програм нека ми каже потребен ми е Поздрав....

Имаш во FL Studio (Speech Syntesizer) па после рендерирај го во што сакаш...

Mi treba programa za muzika (so library, zacuvuvanje na sliki od pejaci i tekstovi za sekoja pesna)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom