Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Може ли некој да ми даде линк од каде да ги симнам Spyware Doctor и Nod32 сакам да правам целосно чистење на компјутерот па ако е дозволено да се праќаат вака линкови дај помогнете.:smir:

Може ли некој да ми даде линк од каде да ги симнам Spyware Doctor и Nod32 сакам да правам целосно чистење на компјутерот па ако е дозволено да се праќаат вака линкови дај помогнете.:smir:

ПП :smir:

можеби веќе некој побарал ваква програма али ме мрзеше да листам наназад ... :kesa:
барам програма за Uninstal на програми кој не ми се покажуваат во Add/Remove Programs во CP ..

можеби веќе некој побарал ваква програма али ме мрзеше да листам наназад ... :kesa:
барам програма за Uninstal на програми кој не ми се покажуваат во Add/Remove Programs во CP ..

Revo Uninstaller
Absolute Uninstaller

dali mozi nekoj da mi prati krak po PP za Easy MP3 Downloader 3.0.1.6...

pa da mozev da najdam nemase da baram na forum...
Нема на готово ,јас веќе го најдов.
Еве ти мала помош [избришано]
ако не ти оди го има овдe [избришано]

Забелешка од Princ:
teodra, забрането е споделување на кракови на форумов или нивно линкање на форумов. Би требало да знаеш, го има тоа во правилата на форумот кога си се регистрирал/а.

http://www.thekeys.ws/

Google -> REVO Uninstaller
И за мене некоја програма за пуштање музика освен winamp и WMP ?

Ми треба софтверче со кое ќе можам да ја зголемам сликата на видеото,да фокусирам некој дел од сликата на некое видео за да ми оди на цел екран на пр.
помош

Ми треба софтверче со кое ќе можам да ја зголемам сликата на видеото,да фокусирам некој дел од сликата на некое видео за да ми оди на цел екран на пр.
помош
епа напрај јас сликата иста резолуција со резолуцијата на видеото и ке ти оде:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom