Х
Ханзо
Гостин
Имав една програма, од клипот ја вади песната,и МП3 ја прај,ама со формат се избриша, и не ми текнува како се викаше, знаете некоја слична ваква????
Гуглај
[формат на видео] to mp3 converter
Јас користам Freez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имав една програма, од клипот ја вади песната,и МП3 ја прај,ама со формат се избриша, и не ми текнува како се викаше, знаете некоја слична ваква????
Гуглај
[формат на видео] to mp3 converter
Јас користам Freez.
Програма за откривање/поправање на бад сектори на HDD
плс:smir:
Програма за откривање/поправање на бад сектори на HDD
плс:smir:
да тоа е добро..али најбоље е да си имаш такви алатки заедно со видоус на едно бутабилно цд...едно дивиди и се на него...Побарај по торент HDD Regenerator. Ќе ја срежаш на ЦД, цедето после е бутабилно, го стартуваш преку DOS и ти го праи хардот за мерак!
Има ли некоја програма преку која може да сурфам анонимно?
Yes. Има или нема?:helou:Someone has something to hide, eh?![]()
Фала дечки, ама мене ми треба програма, нешто како Anonymizer....
Не функционира, а и да функционира, работи само на Интернет Експлорер,а јас не го користам тој пошо многу е тапа, сепак, благодарам:helou:Пробај со Hide IP Platinum. Имаш и опција да ти ја смени IP адресата.
Абе остај... ќе ја хакнам страницата на Бакојани...:wink:Не знам за такви програми. Ова би требало да ти послужи, и оној серверот што ти го дадов јас...освен ако имаш ептен илегални работи на памет.![]()