Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имав една програма, од клипот ја вади песната,и МП3 ја прај,ама со формат се избриша, и не ми текнува како се викаше, знаете некоја слична ваква????

Гуглај
[формат на видео] to mp3 converter
Јас користам Freez.

Програма за откривање/поправање на бад сектори на HDD
плс:smir:

Побарај по торент HDD Regenerator. Ќе ја срежаш на ЦД, цедето после е бутабилно, го стартуваш преку DOS и ти го праи хардот за мерак!

Побарај по торент HDD Regenerator. Ќе ја срежаш на ЦД, цедето после е бутабилно, го стартуваш преку DOS и ти го праи хардот за мерак!
да тоа е добро..али најбоље е да си имаш такви алатки заедно со видоус на едно бутабилно цд...едно дивиди и се на него...

Има ли некоја програма преку која може да сурфам анонимно?

Фала дечки, ама мене ми треба програма, нешто како Anonymizer....

Не знам за такви програми. Ова би требало да ти послужи, и оној серверот што ти го дадов јас...освен ако имаш ептен илегални работи на памет. :)

Пробај со Hide IP Platinum. Имаш и опција да ти ја смени IP адресата.
Не функционира, а и да функционира, работи само на Интернет Експлорер,а јас не го користам тој пошо многу е тапа, сепак, благодарам:helou:

Не знам за такви програми. Ова би требало да ти послужи, и оној серверот што ти го дадов јас...освен ако имаш ептен илегални работи на памет. :)
Абе остај... ќе ја хакнам страницата на Бакојани...:wink::)

Него, ако не знаете за овие програми, сигурно знаете за некоја добра програма слична на Sound Forge:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom