Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дечки ми треба програм за намалување на меморијата на сликата. Сакам да ги намалам сликите а да не се изгуби многу од квалитет. Дајте некое едноставно програмче.

Дечки ми треба програм за намалување на меморијата на сликата. Сакам да ги намалам сликите а да не се изгуби многу од квалитет. Дајте некое едноставно програмче.

Paint

ACDSee 10 Photo Manager

Барам превод за филмови на македонски јазик.Пишете што е можно побргу!!!!!!!Благодарам однапред!!!!!!!!!!!!

Дај кажете код за Нортон Антивирус!!!ПЛС пишете на пп

ми треба превод за филмот Honcock!!!Ако можете да најдете пишете!!!!

aj dobar den , dajte decki nekoj dobar pleer za ovie xvid ffajlovi , se iznamaciv nad 10 razlicni codec instalirav nisto , so bs pleer nekoj mi gi cita nekoj ne , instalirav i bs pro i pak isto
fala unapred

тебе ти треба VLC и мака немаш

aj dobar den , dajte decki nekoj dobar pleer za ovie xvid ffajlovi , se iznamaciv nad 10 razlicni codec instalirav nisto , so bs pleer nekoj mi gi cita nekoj ne , instalirav i bs pro i pak isto
fala unapred

1) Бриши ги сите кодеци
2) Симни го најновиот K-Lite FULL кодек
3) При инсталација, одбери Lots of Stuff
4) Симни си го GOM Player
5) Терај работа

барам програма со следново име
Achab Precision Messenger
се што најдов на гугл (првите 5) беа со вирус ако може некој да даде директен линк
фала:smir:

барам програма со следново име
Achab Precision Messenger
се што најдов на гугл (првите 5) беа со вирус ако може некој да даде директен линк
фала:smir:

А да пробаш преку торентите?

Mislam ne ti treba torent snimete si ARES p2p e programceto ali na nego ima se i svasta so krakovi i seriali..

Mislam ne ti treba torent snimete si ARES p2p e programceto ali na nego ima se i svasta so krakovi i seriali..

На него нема ништо, туку тоа ти е нешто како P2P Search Engine (преку програмот бараш тоа што ти треба од други корисници од дома). Сега за сега LimeWire Pro е најдобар и најбрз за овие работи. Само што неможеш да знаеш што ќе најдеш :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom