Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
dali nekoj znae program za spojuvanje na pogolemi klipovi vo eden film samo ne windows movie maker zasto toj mnogu mi blokira

Ми треба некое програмче за да правам DVD филм од VIDEO фајлови, да можам да си направам сам главно мени, и да поддршува повеќе типови на преводи а не само SRT.

До сега ги работев овие два програми, и не сум баш најзадоволен:

Avi2DVD - многу споро конвертира, потребни му се 10GB простор за да конвертира 1 филм, тапа мени се прави, поддржува секаков текст фајл за превод.

XtoDVD - Многу брзо конвертира, тапа мени се прави, и најголем минус, поддржува САМО *.srt фајлови за превод,

Ми треба некое програмче за да правам DVD филм од VIDEO фајлови, да можам да си направам сам главно мени, и да поддршува повеќе типови на преводи а не само SRT.

До сега ги работев овие два програми, и не сум баш најзадоволен:

Avi2DVD - многу споро конвертира, потребни му се 10GB простор за да конвертира 1 филм, тапа мени се прави, поддржува секаков текст фајл за превод.

XtoDVD - Многу брзо конвертира, тапа мени се прави, и најголем минус, поддржува САМО *.srt фајлови за превод,

Adobe Encore DVD

Програм за пуштање на 2 мсн одеднаш:toe:ениуан?:pos2::pirat:

Мсн 9 Бета може повеќе одеднаш, или msn plus.

Ќе се логираш преку едната мсн адреса, па повторно ќе ја уклучиш апликацијата msn messenger 9.0.beta и ќе се логираш со другата :)

Има ли програма за hair style?
На пример да ставам слика од мене и од програмата да си има неколку фризури и да се менуват??? Да видам што како ќе ми стои :)
Имам сретнато некаде...ама не ми текнува каде...ако знае некој нека постира :)

Благодарам:smir:

Ми треба радиска програма за пуштање музика сега засега пуштам од Raduga(не е лоша) ама сакам да сменам нешто ново ако може да ми предложи некој нешто вакво и да ми каже кај да најдам...

Однапред благодарам:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom